Повече от 30 жени съдят компанията собственик на порносайта Pornhub

...
Повече от 30 жени съдят компанията собственик на порносайта Pornhub
Коментари Харесай

Жени съдят Pornhub за свои видео клипове

Повече от 30 дами съдят компанията притежател на порносайта Pornhub поради видеоклипове с тях, написа novini.bg.

Жените настояват, че видеоклиповете са качени в Pornhub без тяхното единодушие и са завели цивилен иск в съд в американския щат Калифорния.

Компанията Mindgeek е упрекната, че в действителност управлява едно „ незаконно мероприятие “. Една от дамите споделя пред CBS, че е била единствено на 17, когато приятелят ѝ я е принудил да снима гол видеоклип. Жената, която употребява псевдонима Изабела, споделя, че видеото по-късно е оповестено в Pornhub без нейното единодушие и тя е схванала за това от собствен другар. Миналия декември следствие на " Ню Йорк Таймс " упрекна Pornhub, че е " залят " от видеоклипове, свързани със корист с деца и изнасилвания.

В изказване Pornhub назова изказванията „ изцяло неуместни, безусловно безразсъдни и изрично погрешни “. Компанията съобщи, че всяко качено видео се преглежда от човешки модератори.

От уеб страницата обявиха за BBC: " Pornhub има нулева приемливост към нелегално наличие и проверява всевъзможни недоволства или изказвания по отношение на наличие в нашите платформи. " Американският сътрудник на BBC и CBS обаче твърди, че Pornhub не изисква от своите консуматори да удостоверят самоличността или възрастта на участниците във видеоклиповете, нито да потвърдят, че имат единодушието им да разгласяват филмчетата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР