Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твНито една власт не обича средна класа,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твНито една власт не обича средна класа,
Коментари Харесай

Александър Иванчев от протестите: Нито една власт не обича мислеща средна класа, която задава въпроси

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър 7/8 тв

" Нито една власт не обича междинна класа, тя е амортисьор сред рисковата класа и най-тънката ципа от горната страна, която има интерес да не се допира до рисковите съсловия, само че в България тя в действителност стартира лека бавно да изчезва. Защото кой има интерес от мислещи хора, които са самостоятелни, които задават въпроси, без искания?! ", попита риторично в предаването " Крум Савов LIVE "  Александър Иванчев, който довечера взе участие в следващ митинг в столицата.



" Ние не клатим стол, тъй като желаеме власт за нас. Въпросът е да изискваш от властимащите, да провокираш мисъл. 

Важното е по какъв начин възпроизвеждаме модела " Някой ще пристигна да ни оправи ". Въпросът е да не стоим на диваните и да чакаме да ни сервират ракия и салата. Този митинг е за личностно отстояване. Идеята е да изразиш позиция, а след 15 гоодини да се погледнеш и да кажеш " добре ". Нямаш право да се оплакваш ако само искаш жена ти да ти сервира и да нареждаш на глас страната. По фейсбук всички сме доста дейни, само че събитията се случват в живия живот. " - добави младият мъж и потегли към митинга довечера.  
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР