Левски ще прати до няколко дни на Джоузеф Диксън дългоочаквания

...
Левски ще прати до няколко дни на Джоузеф Диксън дългоочаквания
Коментари Харесай

Левски праща договора на Джоузеф Диксън до няколко дни

Левски ще прати до няколко дни на Джоузеф Диксън дълго чакания контракт. Документът е прегледан и утвърден от юристите на „ сините “, ще бъде преведен, след което англичанинът ще би трябвало да го подпише, написа " dsport ". Едва тогава се чака да бъде парафиран и от Левски.

Припомняме, че в неделя (20 юни) с писмо от Съединени американски щати пратено до Българска телеграфна агенция, Диксън изрази неспокойствие в упованието си да получи контракта от Левски.

Клубното управление продължава договарянията за още по-широко спонсорство с Palms Bet и с още една непозната компания, чието име към този момент не се загатва.

По-рано през днешния ден, както dsport писа, нападателят Преслав Боруков бе на „ Георги Аспарухов “ и беседва с Наско Сираков. Според наша информация „ сините “ са подготвени да предложат договор на 21-годишния футболист, само че желаят това да стане, откакто влязат свежи пари в клуба и се разплатят с досегашните играчи, чиито контракти също се надяват да бъдат възобновени в околните дни.

На този стадий тимът продължава своята подготовка на клубната база и не плануван лагер, още веднъж по финансови аргументи. Засега под управлението на Живко Миланов Левски стартира и контролите, които разгласи по-рано през днешния ден – всички те ще се играят на стадион „ Георги Аспарухов “. Първата е планувана за тази събота (26 събота) от 11:00 против Локомотив Пловдив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР