Снимка: PexelsСАЩ и НАТО засилват напрежението в света. Това заяви

...
Снимка: PexelsСАЩ и НАТО засилват напрежението в света. Това заяви
Коментари Харесай

Руски министър: САЩ и НАТО засилват напрежението в света

Снимка: Pexels

Съединени американски щати и НАТО ускоряват напрежението в света. Това съобщи съветският министър на защитата Сергей Шойгу.

В тирада пред така наречен Московска конференция за интернационална сигурност Шойгу съобщи, че светът върви бързо към " нова борба, доста по-опасна от тази по време на Студената война ".

Директорът на съветското военно разузнаване (ГРУ) Игор Костюков сподели пред събралите се специалисти по защита и разузнаване, че в този момент Съединени американски щати основават по сходството на НАТО азиатско-тихоокеанска конструкция, ориентирана против Китай.

Началникът на Генералния щаб на съветските въоръжени сили Валерий Герасимов разкритикува Вашингтон, че намира нови и нови места за дислоцирането на детайли от своята система за противоракетна защита.

Герасимов означи и няколко случая, когато бойни кораби на Съединени американски щати и Англия рисково са приближавали съветските териториални води.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР