Отслабването е цел номер едно на много дами. Но за

...
Отслабването е цел номер едно на много дами. Но за
Коментари Харесай

Напитката, с която най-бързо ще свалите излишните килограми

Отслабването е цел номер едно на доста дами. Но с цел да се сдобиете с мечтаната фигура, ви е нужна на първо място мотивация, както физическата интензивност и вярното хранене.

Ако включите в менюто си една потребна напитка, свалянето на килограми ще е още по-бързо.

Медът и канелата от дълго време са известни като средства за здравословно намаляване.

Проучване откри, че замяната на захарозата с мед може да помогне за попречване на наддаването на тегло. Пчелният артикул спомага за активиране на хормони, които потискат апетита.

Диетолози са на мнение, че в вярната формула медът и канелата могат да оказват помощ за намаляване, когато се одобряват заран и вечер. Как тъкмо се случва това?

Важно е да изберете цейлонска канела, защото тя съдържа по-малко кумарин. Заложете на подправката във тип на пръчка, а не на прахуляк.

Рецептата

Добавете 1/2 чаена лъжичка канела към чаша гореща вода. Оставете да се охлади. Добавете цялостна чаена лъжичка мед към течността. Разбъркайте. Важно е да се консултирате с вашия доктор преди да употребявате тази рецепта и да се уверите, че не сте алергични към изброените съставки.

Сутрин течността би трябвало да се изпие 30 минути преди закуска. Тя спомага за ускорение на метаболизма.

Медът и канелата, признати преди подготовка, обезпечават повече сила. Избягвайте да ядете към 30 минути след заниманията във фитнеса, с цел да помогнете на тялото си да изгори повече калории.

Преди лягане медът и канелата също могат да бъдат потребни, тъй като с помощта на тях ще избегнете нощни закуски. Медът ще утоли глада ви за сладко, до момента в който канелата ще окаже удобен резултат върху храносмилателната ви система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР