Трети трансфер в посока чужбина може да осъществи Локомотив Пловдив,

...
Трети трансфер в посока чужбина може да осъществи Локомотив Пловдив,
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив продава още един футболист в чужбина

Трети трансфер в посока чужбина може да реализира Локомотив Пловдив, предава „ Мач Телеграф “. На „ Лаута “ са получили оферта за Бирсент Карагарен, само че продажбата му се отсрочва за зимната пауза. Не по този начин обаче стоят нещата с Георги Минчев.

При „ черно-белите “ е пристигнало солидно предложение и за него. Първоначално притежателят на клуба Христо Крушарски е бил подготвен да го отхвърли, само че е бил уверен от останалите в клуба, че е по-добре да го одобри.

Минчев заигра на „ Лаута “ през предишното лято, откакто мина без пари от Царско село. Той записа 30 мача за състезание, в които означи 9 гола. Блесна с попадението си против Тотнъм при загубата с 1:2 в Лига Европа, с което притегли вниманието и на Ясен Петров.

Твърдеше се, че интерес към него демонстрира един от най-титулуваните тимове във Франция - Сент Етиен. Според осведомени в касата на " смърфовете " ще влязат над 300 000 евро при продажбата на стрелеца.

Клубът към този момент съумя да продаде двама от титулярите си. Вратарят Мартин Луков поема към Саудитска Арабия, където ще укрепи Ал Тай. Героят от финала за Купата с ЦСКА Момчил Цветанов пък ще поеме към Далечния Изток - Южна Корея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР