Дами, истината е, че често допускаме елементарни грешки, които могат

...
Дами, истината е, че често допускаме елементарни грешки, които могат
Коментари Харесай

Дами, не причинявайте това на гърдите си

Дами, истината е, че постоянно позволяваме обикновени неточности, които могат да навредят на бюста, и то без даже да подозираме.

Оказва се, че всекидневно ги подлагаме на много дискомфорт, само че хубавото е, че този проблем може да се реши единствено с малко повече внимание от наша страна.

Ето и кои са нещата, които не трябва да предизвикваме на гърдите си:

Не носи неверен размер сутиен - Едва 1 на всеки 4 дами носи верният размер сутиен. Повечето си купуват по-големи или пък по-малки. По-малкият размер е изключително рисков. Знаем, че по този начин деколтето ти наподобява по-пищно, само че стягането може да наруши притока на кръв и има заплаха съединителната тъкан да докара до рак някой ден.

Не махай окосмяването с пинсета - на всяка жена се случва да забележи, че има някой и различен подведен космен фоликул, изникнал в региона на зърната. Не бива да се пробвате да премахвате тези косъмчета с пинсета, тъй като това може да докара до врастване и инфектиране.

Не бъдете груби с тях - или по-точно - не се унасяйте прекалено много в любовната игра, тъй като даже леко захапване от колегата, може да ви аргументи много болежка и проблеми с тъканите.

Не си слагайте пиърсинг - всяко място, на което има обеца, може да се инфектира, а зърната са изключително сензитивна област, с която не са целесъобразни сходни опити.

Не пушете - рисковите химикали в цигарите вредят освен на дробовете, само че също по този начин унищожават еластина в кожата ни, което от своя страна води до увисването на гърдите.

Не спортувайте без състезателен сутиен - даже и да не сте от най-надарените дами, не пропускайте да носите състезателен сутиен, когато спортувате. Така ще предпазите нежната тъкан в гърдите ви от съществени увреждания и болки.

Не спете по стомах - напрежението, което гърдите понасят, до момента в който спите по стомах, може да промени формата им.

Не ги оставяйте без хидратация - кожата на гърдите е доста тънка и елементарно губи своята разтегливост и може да стане суха. Не забравяйте да я хидратирате постоянно с подобаващи артикули!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР