Разположена в Северозападна България, непосредствено на брега на река Дунав,

...
Разположена в Северозападна България, непосредствено на брега на река Дунав,
Коментари Харесай

Бутикова винарска изба ,,BONONIA ESTATE” предлага висококачествени вина


Разположена в Северозападна България, директно на брега на река Дунав, тя концентрира силите си в типичните за района бяло вино и розе, както и в по-леките и ефирни червени виновност.



Основните сортове, които отглежда са: Совиньон Блан, Шардоне,Вионие, Верментино, Пино Гри, Каберне Фран, Каберне Совиньон, Сира и неповторимият вид Гъмза, отглеждан единствено в този район.



Лозята на се простират върху близо 1500 дка и се намират покрай град Видин. Историята зад тази амбициозна българска маза наследява и сплотява 3 века обичаи, защото истинската постройка от 1895 год. е била една от първите пивоварни в България, а след това е непокътната, реставрирана и превърната във винарна.



В портфолиото на участват 4 марки: , , и , като огромна част от виновността на избата са носители на награди от профилирани състезания и интернационалните изложби.



През актуалната 2021 година възнамерява откриването на прелестен винен комплекс, като сега на 11 метра от Дунава са построени съвременни индустриални пространства, бутиков хотел, ресторант, няколко дегустационни зали, конферентна зала, басейн и СПА.



Чрез вложения в лични лозя, съвременно съоръжение и хотелски комплекс, изцяло затворя индустриалния си цикъл, осигурявайки на своите клиенти и сътрудници високо качество, надзор, гъвкавости надеждност в дълготраен проект.

Като основен вложител в Северозападна България, напъните на са ориентирани и към развиването на района. Амбицията на е освен да построи една от най-хубавите мазета в Източна Европа, само че и да спомогне затвърждаването на позициите на българското вино по света, и на България като почтена винена дестинация.


Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР