Графа постави началото на лятното си турне с музика и

...
Графа постави началото на лятното си турне с музика и
Коментари Харесай

Графа даде летящ старт на турнето си с първия концерт в Бургас

 Графа сложи началото на лятното си турне с музика и въодушевление, които непосредствено изстреляха публиката в едно друго измерение. Много слънчеви аранжименти, празненство детайли, изненанадващи осъществявания на песни, които всички обичат, само че не са очаквали да чуят, показаха Графа и музикантите му на сцената на Летния спектакъл в Бургас.

Публиката беше превъзходна - не загуби и минута време, а се причисли към празненството още по време на изпълнeнията на децата и младежите музиканти от Junior Band, които подгряваха за появяването на Графа, а след това се включиха и в песента му " Честно в очи “. 

Феновете несъмнено си бяха научили урока и пееха дружно с Влади Ампов от началото на концерта до втория бис.

Всяка ария от програмата на музикалното събитие предизвикваше страсти, с наслада и овации бяха признати както обичани, само че позабравени песни като " Ванилия “, " Закъснявам човек “, по този начин и шлагерите на Графа от последната година – " Prime Time “, " Химера “ и " Ти грееш “. Личеше си, че Ампов и музикантите Борислав Бояджиев – Борче, Александър Обретенов, Венци Трифонов, Краси Тодоров и Васил Крумов се забавляват и дават всичко от себе си на публиката. На няколко пъти Графа сменяше пианото с китарата и в независими осъществявания.

В профила си във FB Графа показа, че вечерта несъмнено е била невероятна, а хубавото е, че тя е единствено първата. Предстоят още 10 концертни дати в цялата страна. Не пропускайте, в случай че живеете или се намирате в следните градове – 27 юни – Велико Търново, 28 юни – Варна, 15 юли – Сливен, 18 юли – Стара Загора, 19 юли – Плевен, 20 юли – Русе, 22 и 23 юли - София, 11 август – Созопол, 8 септември - Пловдив.

Билетите са налични в мрежата на Eventim и билетните каси във всеки от градовете, през които минава Grafa Summer Tour 2021.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР