Съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов призова в сряда служебното

...
Съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов призова в сряда служебното
Коментари Харесай

Христо Иванов: Турски поток има връзка само за ТЕЦ-а на Доган

Съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов прикани в сряда служебното държавно управление да се заеме с откриване на плановете, които обслужват почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган и които усилват енергийната взаимозависимост на България от Русия.

В лъчение онлайн във Facebook пред компресорната станция " Расово ", обслужваща продължението на газопровода " Турски поток " у нас, наричано " Балкански поток, той дефинира като нагла безочлива неистина изказванието на някогашния министър председател Бойко Борисов, че построяването на оборудването е осигурило енергийна самостоятелност на България.

" Беше дадено, че откакто тръбата на " Турски поток " минава през България ще се обезпечи опция да се достави газ и в съответните райони, само че даже тези връзки не бяха построени. Единствената връзка, която ще се зарежда с съветски газ, е Топлоелектрическа централа " Варна " на Доган ", съобщи водачът на " Да, България ", само че не даде повече детайлности по отношение на това свое изказване.

Топлоелектрическа централа " Варна " неотдавна разгласи, че работи по план за газификация с опция за прилагане и на водород на стойност 450 млн. евро.

“Служебното държавно управление не би трябвало да заобикаля на пръсти Ахмед Доган. Ние няма да си мълчим за пазенето на Доган още веднъж като най-голямата мръсна загадка на българската политика”, съобщи той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР