К ъм момента знаем, че има промени в „Плана за

...
К ъм момента знаем, че има промени в „Плана за
Коментари Харесай

Димитров: Да увеличим ударно доходите преди еврозоната

К ъм момента знаем, че има промени в „ Плана за развиване и устойчивост”, изключително в региона на енергетиката, само че нямаме изясненост какво остава и кое излиза, което основава напрежение”, разяснява в предаването „ Денят онлайн с Наделина Анева” по NEWS Пламен Димитров, президент на КНСБ.

Той уточни, че още не може да се каже дали и какъв брой ще се вдигне цената на електрическата енергия.



„ Въглищата вървят към своя залез, никой не го отхвърля, само че за това би трябвало време, както и за прекосяването на газ на такива централи”.

Пламен Димитров е безапелационен, че първият въпрос, който би трябвало да си зададем, е за сигурността на доставките на електроенертгия и нейната досегаемост, тъй като цената на газа пораства.



„ Залагаме на най-малко 5% действителен напредък до 2025 година, който да се генерира и да дава опция за по-високи приходи, Брутният вътрешен продукт да доближи 150-160 милиарда лв.. Преди да влезем в еврозоната би трябвало да увеличим стремително приходите, 1200 лв. минимална заплата и 2400 лв. междинна заплата би трябвало да бъде постигната”, счита Пламен Димитров.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара От хотела в малко градче излиза командирован. - Такси! Далече ли е гарата? - На десетина километра. - Десет километра? Не можеше ли да я… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЕнрике е на 30 години и заради напредналата си възраст е развил артрит и мазоли на крачетатаФон дер Лайен акцентира, че законопроектът за ЛГБТ общността очевидно опонира на полезностите на ЕСВсички сътрудници и другари на семейство Йорданови желаем на Габриел доста здраве, благополучие и сбъднати фантазии!Бебето е високо 50 см и тежи 3.500 кг.Балтова разяснява пред БНР, че „ не става въпрос за банкрут на „ Музенидис травел ”Сайтът nova.bg е най-използваният измежду онлайн медиитеТой е избран като „ вид за безпокойствие ” и е наименуван „ Делта плюс ”Десетки бебета от типа Хавайски късоопашати калмари (Euprymba scolopes) обитават в космоса, вижте каква е причинатаСпоред Москва: Самолет Су-24 пуснал четири бомби във водата покрай разрушителя на Кралския флот " Милиардери не би трябвало да има на Земята ", пишат основателите на петициятаМладата метиска Рейчъл Зиглър ще извърши ролята на Снежанка в лайв-екшън акомодацията на класиката от 1937 г.Уиски фенове от всички краища на България, пристигна вашият миг " Балканската обсада е това, което би трябвало да се деблокира ", написа електронно издание Albanian PostВижте кои са тези поверияДжей Ло показа неповторима своя фотография и насочи благо обръщение, вижте към кого71 000 души пък ще имат покачване, по-малко от 5 на 100 на действителния размер на получаваната пенсияОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР