Кожени или текстилни, високи или ниски, кецовете станаха основен елемент

...
Кожени или текстилни, високи или ниски, кецовете станаха основен елемент
Коментари Харесай

Как да носим мъжки кецове със стил

Кожени или текстилни, високи или ниски, кецовете станаха главен детайл в дрешника на всеки актуален мъж. Сигурни сме, че обожавате страхотния им тип и комфорта, който дават. Знаете, че станаха толкоз универсални, че постоянно можете да ги носите даже и със сако. Но въпреки всичко има правила, които е добре да спазвате, с цел да изглеждате в действителност зашеметяващо. Ето с какво се съчетават съгласно стилните стилисти.

Базови кецове

Базовите мъжки кецове нормално са от кожа (може и текстил) и са в съществени цветове – бяло, черно, кафяво, беж. Удобни са за носене, лесни са за разчистване и поради неутралния си тип са подобаващи за съвсем всички типове облекла. Носете ги с дънки, с къси панталони, на дневни събития или на работа. Но не ги носете, когато би трябвало да бъдете по-изтупани на планувани мотиви. Лесно можете да си купите такива от Converse, Vans и други

Луксозни кецове

На пръв взор изисканите мъжки кецове наподобяват на базовите – изчистени линии, типичен цветове. Но те са по-скъпи и нормално се създават от кожа или велур. Ще ги срещнете при марки като Tom Ford, Lanvin и Saint Laurent, да вземем за пример. Те ще Ви оказват помощ да преминете от махленски жанр към малко по-изискан тип. С тях няма да изглеждате като младежи и можете да ги комбинирате с дънки, шити панталони и даже с по-небрежни костюми, тениски и ризи. Все отново не ги носете с къси панталони, много са обемни за тях.

Класически спортни кецове

Тези модели започнаха да се появяват след 1995 година Те са цветни, пъстри, дръзки и впечатляващи – класическите серии на NIKE, Reebok, ASICS. Носете ги с тесни дънки, необятни тениски и ежедневни якета. Стават и за къси панталони. Подбирайте цветовете на облеклата по този начин, че да пасват на смелостта на кецовете. Но внимавайте с подбора на облекла, защото е елементарно да придобиете тип на хип-хоп звезда.

Дизайнерски кецове

Тези кецове не са за хора със слаби сърца, което не биха могли да понесат цените им. И въпреки всичко зашеметяващият жанр на Givenchy или Christian Louboutin, Diemme или Maison Margiela и даже Giuseppe Zanotti е измежду слабостите на феновете на екстравагантния привкус. Носете ги със семпли, тесни и тънки дънки, тениски или карирани ризи. За френска грациозност може да добавите и дълъг блейзър.

Високотехнолгични кецове

Ако смесите висшата мода с високите технологии, ще получите тъкмо този тип мъжки кецове. Те, сами по себе си, са толкоз впечатляващи, че е най-добре да ги носите с черни облекла. И помнете – колкото по-малко се пробвате да привлечете вниманието към кецовете, толкоз по-ярко ще изпъкват те в действителност.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР