Когато изпитвате силни чувства, е трудно да признаете пред себе

...
Когато изпитвате силни чувства, е трудно да признаете пред себе
Коментари Харесай

Така се държи мъжът, преди да прекрати връзката

Когато изпитвате мощни усеща, е мъчно да признаете пред себе си, че връзките ви не вървят добре. Склонни сте да се заблуждавате единствено,

с цел да си спестите болката. Има признаци обаче, които не трябва да пренебрегвате.

Ето по какъв начин се държат мъжете, когато са на път да приключат връзката:

Той към този момент не се усеща добре във връзката ви

Понякога просто имате чувството, че нещо не е наред. Партньорът ви не се държи като преди, не демонстрира възторг и предпочитание да бъде с вас. Интуицията ви е задоволително мощна, с цел да видите това. Опитайте се да поговорите с него и да му споделите какво чувствате.

Той не се стреми да бъде към вас

Когато обичате някого, желаете да бъдете с него. Не го пренебрегвате поради други хора и занимания. Да, имате потребност от тях, само че в същото време давате нужното на другия човек.

Той се нервира за всичко

Независимо какво вършиме, той е постоянно ядосан и нацупен. Дразни се от думите и дейностите ви. Заяжда се за всичко и ви кара да се чувствате неприятно.

Той прекарва повече време с други хора, в сравнение с с вас

Вместо да излезете дружно, той избира да бъде с други хора. Уговоря си срещи, без да ви кани на тях. Чувствате се изолирани и нещастни.

Той търси контакт с някогашните си

Усещате трансформира в отношението му към някогашните му приятелки. Той търси контакт с тях, интересува се от живота им. Дори да не желае нищо повече, това демонстрира, че не е благополучен. Човек се връща към предишното, когато е комплициран. Въпреки това, не му правете подиуми, а изчакайте да видите до какво ще докара това.

Той не приказва за бъдещето с вас

Разказва ви за проектите си, само че те не включват вас. Имате възприятието, че сте единствено временен интервал в живота му. Ако ви виждаше в бъдещето си, щеше да крои проекти, които наложително ви включват.

Не се интересува какво усещане ви вършат дейностите му

Не се старае да ви се хареса. Прекъсва ви, когато говорите. Не прави благи жестове, като преди. Не усещате да е притеглен към вас.

Така се държат мъжете, когато са на път да приключат връзката. Но помнете, че казусът не е във вас. Не търсете виновността в себе си, а приемете, че това не е вашият човек и продължете напред.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР