Българинът, който бе арестуван вчера, вторник, 22 юни, за изнасилването

...
Българинът, който бе арестуван вчера, вторник, 22 юни, за изнасилването
Коментари Харесай

Българинът, арестуван за изнасилване на чистачка в Атина, беше отведен в прокуратурата

Българинът, който бе задържан през вчерашния ден, вторник, 22 юни, за изнасилването на 50-годишната чистачка в Петралона, беше отведен към 17.00 ч при прокурора.

Обвиняемият е откаран с бронежилетка и под отбраната на въоръжени служители на реда. В момента той се намира в прокуратурата, където ще бъде упрекнат и по-късно отведен при следователя.

Предполагаемият изнасилвач на чистачката в Петралона беше липсващ от региона, с цел да избегне ареста. След като обаче полицията разпознава неговите данни, въпрос на време бе да бъде задържан. Той оказа остра опозиция, когато полицията го локализира в региона на Неа Филаделфия.

35-годишният юноша беше решил да не се крие, а да бъде измежду хората, вярвайки, че по този начин ще дезориентира управляващите.

Информацията, която стигна до полицията, е, че българинът се показва за бедняк в централен парк в Неа Филаделфия. 35-годишният мъж е получил помощ от собствен съотечественик, който полицията почнала да следи и по този начин управляващите стигнали до 35-годишния мъж.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР