Актрисата от Скъпи наследници и участничка в последния сезон на

...
Актрисата от Скъпи наследници и участничка в последния сезон на
Коментари Харесай

Даяна Ханджиева искала като малка да си смени цвета на очите

Актрисата от " Скъпи наследници " и участничка в последния сезон на " " Даяна Ханджиева е определяна от феновете и от своите почитатели в Инстаграм за знак на естествената хубост. Тя гостува в новия епизод на подкаст поредицата на уеб страницата Ladyzone.bg " ".



Освен като актриса във кино продукции, Даяна се снима и като модел за разнообразни рекламни акции и марки. Тя не просто съумява да запази себе си в тези среди, само че и залага на естествения си външен тип.

От диалога излиза наяве, че тя поддържа естетичните интервенции, когато са нужни и когато става въпрос за недостатък, който кара индивида да се усеща по-непълноценен. Но е срещу прекаляването и излизането отвън границите на естественото. Самата актриса споделя, че като е била дребна, на 10-11 години, доста е желала да си направи намеса за промяна на цвета на очите - желала да станат сини. Към днешна дата тя изцяло удовлетворена от външния си тип и не възнамерява скоро да се подлага на каквито и да било корекции.

Снимка: Евгений Милов

Даяна счита, че огромна роля в налагането на идеалите за хубост имат самите обществени мрежи. Самата тя споделя, че също е имала моменти, в които се е повлиявала от това, което вижда там.

„ Започнах да се заглеждам в себе си. След като през целия ден си скролвал съвършени лица, след това има едно отчаяние, което е изцяло естествено и си казваш „ И аз ще си направя нещо и няма да се отчайвам повече “. Да де, но тези несъмнено също не наподобяват по този начин, просто има доста положителни филтри, доста добър фотошоп. Вече има хиляди приложения, които украсяват фотосите, и ние продължава като простаци да имаме вяра, че това, което виждаме е истина. “

Видео и аудио от диалога ще откриете в Ladyzone.bg:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР