Новите решения на Synology идват с редица подобрения, включително на

...
Новите решения на Synology идват с редица подобрения, включително на
Коментари Харесай

Synology с нова визия за управлението на данни


Новите решения на Synology идват с редица усъвършенствания, в това число на сигурността
(снимка: CC0 Public Domain)

Специалистът в ръководството на данни Synology пуска на пазара нова версия 7.0 на DiskStation Manager (DSM) и доста уголемява платформата C2 с четири облачни услуги. Фокусът в новите оферти е върху усъвършенстваната сигурност, опциите за ръководство и взаимната работа с данни.

DSM 7.0 е сериозна стъпка напред за NAS и SAN продуктите на Synology. Като надгражда сполучливия модел на C2 Storage, компанията възнамерява да пусне хибридни и напълно облачни артикули, в това число нов управител на пароли, „ directory as a service ”, заоблачен бекъп и решения за сигурен трансфер на данни.
още по тематиката
„ DSM 7.0 и новото уголемение на C2 показват новата визия на Synology за ръководство на данни ”, съобщи Филип Уонг, изпълнителен шеф и създател на Synology, в коментар за настоящите решения на компанията.

Над осем милиона решения за ръководство на данни от Synology са внедрени в международен мащаб и всяко от тях употребява операционната система DSM. Като най-развитата NAS OS в света, DSM комбинира оперативността, бекъпа и отбраната на данните със синхронизация и решения за взаимна работа, като по този начин дава отговор на наклонността за децентрализиране на работните места и съхранението на данни.

Над 8 милиона решения за ръководство на данни от Synology са внедрени в света
(снимка: CC0 Public Domain)

Новата версия на платформата ще излезе на пазара на 29 юни. Заедно със значителния ъпдейт, Synology ще пусне още напълно нови хибридно-облачни услуги като Active Insight, широкомащабно решение за мониторинг на устройства и разбор, Hybrid Share, който комбинира гъвкавостта на предпазване на C2 и вариантите за синхронизиране на локално конфигурираните устройства със C2 Identity – хибридна облачна „ directory as a service ” функционалност, която опростява ръководството на домейни сред системите.

Наред с подобренията в платформата като поддръжка на 1 PB томове за супер обемни задания, DSM 7.0 включва и усъвършенствания на сигурността под формата на Secure SignIn. Тази чисто нова система за идентификация прави двустепенно засвидетелствуване по-лесно и просто за потребление.

Разработените от Synology спомагателни модули като Synology Drive, Active Backup Suite и други решения също са доста известни, с над шест милиона сваляния месечно.

Хибридно-облачната услуга Active Insight е широкомащабно решение за мониторинг на устройства и разбор
(снимка: CC0 Public Domain)

„ Постоянно се генерират огромни размери от неструктурирани данни и скоростта на този развой нараства експоненциално. Традиционните реализации с централизирано предпазване на данните към този момент не могат да се оправят с непрекъснато възходящата честотна лента и условията за продуктивност ”, споделя Филип Уонг.

Облачните „ edge ” артикули като линията за ръководство на складове за данни на Synology са едни от най-бързо растящите решения на пазара през днешния ден, тъй като по неповторим метод дават отговор на провокациите, които среща бизнесът, разясни мениджърът.

След стартирането на DSM 7.0 ще се появяват и независими C2 Password, C2 Transfer и C2 Backup решения за отбрана на пароли, шерване на конфиденциални файлове и бекъп на крайните точки и нормалните SaaS облачни услуги. В развиване е и нов център за данни на Synology в Тайван, ситуиран по средата сред основните пазари в Тихоокеанския район.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР