Всички имат право да се чувстват напълно разочарован, защото изведнъж

...
Всички имат право да се чувстват напълно разочарован, защото изведнъж
Коментари Харесай

Еди Рама се шегува със Заев: Надявам се да не поискат да се наричате Западна България

" Всички имат право да се усещат изцяло отчаян, тъй като внезапно България се появява и желае още нещо. Казах на Зоран, че се надявам, че няма да изискат да се наречете Западна България, тъй като тогава отново ще би трябвало да преговаряте с гърците ", сподели албанският министър председател Еди Рама на обща конференция с македонския си сътрудник Зоран Заев в Скопие.

Преди ден България удостовери, че няма да утвърди преговорната рамка на Северна Македония за участие в Европейски Съюз. Така и Албания ще би трябвало да изчака, защото двете страни се движат в пакет.

" Ще би трябвало да изчакаме още веднъж, само че ще продължим да вършим същото и ще разчитаме на себе си, а освен на това, което Брюксел споделя ", сподели Рама, представен от " Слободен щемпел ".

, че блокадата по пътя на страната му към Европейски Съюз разкрива проблем в Общността.

" Днес Европа има проблем. Голямата, визионерската концепция за обединена Европа има проблем през днешния ден. И казусът е в самия Европейски Съюз. Брюксел ни сподели, че Европейски Съюз не е съумял да откри метод да обезпечи заслужената интеграция на Западните Балкани. Това е казусът. Фактът, че 26 държави-членки на Европейски Съюз не съумяват да предотвратят обсада на една държава-членка, е проблем на Европа, породен от самия Европейски Съюз ", сподели Заев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР