Варна. Убиват дребния бизнес, за да държат българите зависими и

...
Варна. Убиват дребния бизнес, за да държат българите зависими и
Коментари Харесай

Д-р Петър Москов, Национално обединение на десницата: Убиват дребния бизнес, за да държат българите зависими и бедни

Варна. Убиват дребния бизнес, с цел да държат българите подвластни и небогати. Това съобщи доктор Петър Москов, лидер на Националното обединяване на десницата в 3-ти МИР - Варна, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Варна . Лидерите на Национално обединяване на десницата се събраха, с цел да показват листата в Шумен с лидер Валерия Кардашевска.

" По тези земи се е родила България и ние сме тук, с цел да възродим духа и вярата на българина. Тази религия, която днешни политици, наследници и прислужници на някогашните партийни секретари, се пробват да убият, да обезличат и да трансфорат в минало, разгласи ръководителят на Български земеделски народен съюз Николай Ненчев. Тази религия, която е предиздвикала Никола Петков да направи осъзната всеотдайност, с цел да ни даде съображение да имаме вяра и да се борим и през днешния ден.

Национално обединяване на десницата ще спре убийството на дребния и междинния бизнес, с цел да върне на българските жители свободата и икономическата самостоятелност, заяи водачът на КОД Петър Москов. През последните години той беше систематично унищожаван, с цел да трансформира българите в подчинени наемници, подвластни от мизерните заплати, които някогашните комунисти и днешни олигарси и работодатели му подмятат. Защото левите постоянно са се страхували от свободния човек. Страхуват се и в този момент.

И нови и остарели комунисти постоянно желаят да трансформират и да смачкат свободния човек. Да го подчинят на налудничевите си утопии ", съобщи доктор Петър Москов. Първите щяха да вършат всички равни и идентични, днешните им съвременни наследници, либералите, скоро ще ни забранят да живеем, с цел да не замърсяваме природата. Зад тези неистини обаче стоят мощни стопански ползи, които избират да заплащат по-евтина работна ръка в Африка и Азия и по никакъв начин не се интересуват дали там се съблюдават човешки права и квоти за въглеродни излъчвания.

Лидерът на СЕК Георги Манев, акцентира потребността от междинна класа, само че с европейски стандарти на живот. Това значи високи приходи и съблюдаване на ясни правила за всички, а не десетте най-големи компании в България да постановат своите ползи върху цялата промишленост и да убиват дребните и междинни си съперници с административни спънки. Днешните ръководещи се опасяват от междинната класа. Те желаят да сме небогати, да изкупят земите на всички на безценица и да ни подмятат по една мизерна пенсия.

Общинските съветници от СЕК в Бургас бяха единствените, които гласоподаваха срещу основаването на път и даването на крайбрежието на Росенец на основаната от съветското ГРУ Движение за права и свободи. После, левите демократи пристигнаха, направиха си ПР акция и си отпътуваха. Една година по-късно СЕК продължава да води каузи в съда против Движение за права и свободи, а измислените демократи не ни поддържаха нито един път. Без ничия помощ обаче, през днешния ден ние към този момент извоювахме победа и върнахме общинското решение. Това е победа на същинската десница, която стига до края, без взаимни отстъпки и непревръща верните решения в необоснован ПР, заключи Георги Манев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР