На втория си брифинг за деня от ГЕРБ , както

...
На втория си брифинг за деня от ГЕРБ , както
Коментари Харесай

Кой доведе новия шеф на ДФ Земеделие, продължиха да питат ГЕРБ

На втория си брифинг за деня от ГЕРБ, както и на още веднъж заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев и Тома Биков продължиха да питат за новия шеф на Държавна фирма " Земеделие " Борис Михайлов.

Тома Биков подсети, че никой от някогашните ръководещи не е казвал, че Борис Михайлов би трябвало да влезе в пандиза или да бъде линчуван, само че от ГЕРБ желаят да ревизират всяка информация, която стигне до тях в духа на бистрота, професионализъм и честност.

" Малко необяснима е за нас и на министъра на земеделието. Най-нормалното нещо в една демократична страна е опозицията и медиите да се интересуват от биографията на шефа на Държавна фирма " Земеделие ", безапелационен бе Биков.
 Антон Кутев: Шефът на Държавна фирма
Антон Кутев: Шефът на Държавна фирма " Земеделие " не е осъждан и е оневинен

През 2014 година съдът е осъдил прокуратурата в интерес на Михайлов

По думите му, в случай че някой от служебното държавно управление си мисли, че с тези си бурни реакции ще спре ексуправляващите да задават въпроси, доста се лъже. Това ще ни окуражи да бъдем по-активни и да предизвестяваме обществото за избрани проблеми. Към данъчните измами сме доста чувствителни след и надали някой може да ни упрекна, че проспиваме такива обстановки, акцентира Биков.

Томислав Дончев си спомни, че през 2007 година, когато бил претендент за кмет, медиите питали всевъзможни въпроси за биографията му, като това било изцяло в реда на нещата. Какъв предходен опит и експертиза има господин Михайлов към Държавна фирма " Земеделие "? Каква експертиза и какъв използван опит има към Държавна фирма " Земеделие "? Откъде се появи, кой докара и кой предложи господин Михайлов - министър, министър-председателя, някои различен "?, запита Дончев.
 ГЕРБ съзря Данък добавена стойност лъжец в новия началник на Държавна фирма
ГЕРБ съзря Данък добавена стойност лъжец в новия началник на Държавна фирма " Земеделие "

От името на Михайлов имаше искане за изтриване на информация, защото производството е било прекъснато и той е получил даже обезщетение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР