Б ляскава церемония събра цвета на българската хип-хоп музика. Като

...
Б ляскава церемония събра цвета на българската хип-хоп музика. Като
Коментари Харесай

Nescafe 3 in1 връчи наградата на Homelesz за най-добро видео на тазгодишните 359 Hip Hop Awards

Б ляскава гала събра цвета на българската хип-хоп музика. Като главен сътрудник на събитието марката NESCAFÉ 3in1 за следващ път потвърди поредната си поддръжка към младите гении, чийто глас си заслужава да бъде чут.

Провокативното парче “Тук” на Homelesz завоюва първа премия за най-хубав клип на годината. Тома Калоянов а.к.а. Homelesz, е създател на текста, а видеото към песента е дело на известния режисьор Валери Милев и разкрива недвусмислено визията на двамата актьори за протичащото се в България тук и в този момент.

Идеалната композиция 3в1

Наградата на Homelesz връчи госпожа Нели Найденова-Загорчева, старши управител на NESCAFÉ 3in1® с думите:

“Радвам се, че имам опцията довечера да съм тъкмо тук, измежду вас. “Тук” - безусловно и преносно е мястото, където чуваме достоверния и автентичен глас на тези, които си заслужава да бъдат чути - младите, носителите на смяната. Талант, почтеност и кураж - това е идеалната композиция 3 в 1 на младостта, зад която ние от NESCAFÉ 3in1® твърдо стоим и поредно поддържаме през годините.”

“Тук” е и дебют на Ицо Хазарта като продуцент. Той се среща с Homelesz преди две години, когато дружно записват шлагера “Имам човек”. Тогава, по думите на Тома Калоянов, двамата откриват, че имат общи възгледи за ролята на хип хоп културата, което му дава шанса да бъде видян и стартиран от Ицо Хазарта.

Ицо Хазарта, миналогодишният притежател на огромната премия на 359 Hip Hop Awards, откри церемонията с паметното си парче от 2005 година - “3 в 1”.

NESCAFÉ 3in1® поддържа гения на младите

Вече над 15 години NESCAFÉ 3in1®, поддържа българската музика и хип хоп актьор N1 на България освен в театралните му изяви, само че и в взаимни планове, свързани с проправяне на път на млади български гении.

“Разбий визиите, покажи талант” е последният сходен план на NESCAFÉ 3in1®, който провокира младите да не се тормозят да изразят себе си по автентичен метод, да развиват своя гений и усет към живота и кафето.

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара От хотела в малко градче излиза командирован. - Такси! Далече ли е гарата? - На десетина километра. - Десет километра? Не можеше ли да я… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВсички сътрудници и другари на семейство Йорданови желаем на Габриел доста здраве, благополучие и сбъднати фантазии!Бебето е високо 50 см и тежи 3.500 кг.Сайтът nova.bg е най-използваният измежду онлайн медиитеТой е избран като „ вид за безпокойствие ” и е наименуван „ Делта плюс ”Десетки бебета от типа Хавайски късоопашати калмари (Euprymba scolopes) обитават в космоса, вижте каква е причинатаМинистърът на районното развиване и благоустройството даде брифинг след митинг на жители пред Министерски съвет " Милиардери не би трябвало да има на Земята ", пишат основателите на петициятаМладата метиска Рейчъл Зиглър ще извърши ролята на Снежанка в лайв-екшън акомодацията на класиката от 1937 г.Уиски фенове от всички краища на България, пристигна вашият миг " Балканската обсада е това, което би трябвало да се деблокира ", написа електронно издание Albanian PostВижте кои са тези поверияБСП ще упорства за смяна на структурата на бъдещия кабинет и основаването на особено министерство, което да дава отговор за електронното ръководство и високите технологииДжей Ло показа неповторима своя фотография и насочи благо обръщение, вижте към кого71 000 души пък ще имат покачване, по-малко от 5 на 100 на действителния размер на получаваната пенсияЧаст от разказите на хората, били край принцеса Даяна в часовете след ужасната злополука през 1997 г.Според него историческите тематики не би трябвало да бъдат аршин за приемане в ОбщносттаОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР