Говорителят на служебния кабинет Антон Кутев направи лаконичен коментар по

...
Говорителят на служебния кабинет Антон Кутев направи лаконичен коментар по
Коментари Харесай

Раздавани са милиарди, искаме промяна в България

Говорителят на служебния кабинет Антон Кутев направи сбит коментар във връзка решението на Софийския градски съд да анулира промяната на ръкодовството на " Автомагистрали " ЕАД. Той употребява тематиката, с цел да препотвърди поръчките на властта, че ще бори против нередностите в страната.

" Полагаме услия да променим нещата в България и въпреки и мъчно ще се оправим. Нека се срещнем със мнението на съда и ще излезем с публична позиция. В " Автомагистрали " са раздавани милиарди и това не е хубаво. Решението на съда не е съображение да се стопират разплащанията от страна на предприятието ", заяви Кутев след съвещание на Министерския съвет. 

„ За мен персонално, аз видях, че има определение, което най-малко на мен, по моята оценка, не е задоволително положително. Дали е законно или не това е различен въпрос. Но че ръководството е довело до едни предплатени заплащания от милиарди, е явно. А това, че се връща назад същият шеф, който го е направил, несъмнено е проблем на страната и правораздаването, само че дето се вика, ще намерим метод да го решим “, сподели той.

Софийският градски съд спря промяната на управлението на „ Автомагистрали " с решение от 22 юни. В съда бе импортиран иск на сегашния изпълнителен шеф на сдружението Стоян Беличев и двама членове на съвета на шефовете – Александър Филев и Иван Коларов.

Основният мотив е, че служебният министър на районното развитие Виолета Комитова не е провела конкурс за попълването на постовете.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР