По искане на двата синдиката се проведе среща между КНСБ

...
По искане на двата синдиката се проведе среща между КНСБ
Коментари Харесай

КНСБ и КТ Подкрепа се срещнаха с премиер и министър

По искане на двата синдиката се организира среща сред КНСБ и КТ " Подкрепа " в наличието на министър-председателя, министъра на енергетиката, представители на синдикалните федерации бяха разисквани проблеми  за действието на проблеми в България по функцуионирането на енергетиката в България - по-конкретно " Марица-изток ". 

" Има бърза реакция на служебния кабинет и президента, с цел да се решат най-малко незабавните проблеми към труднорешимия енергиен пъзел. Успяхме да заложим една рамка за излъчванията, която беше надалеч по-благоприятна, само че борбата беше изгубена през декември. 2017 година по наше гледище на двата синдиката бяха тогавашния министър председател Борисов и тогавашния и сегашен ръководител на ПЕС Сегрей Станишев желаеме 5-годишна визия по какъв начин ще наподобява комплексът. Нито тогава, нито в този момент сме имали такава 5-годишна визия. ", зави на брифинг Пламен Димитров, президент на КНСБ.

" На 1 юли Топлоелектрическа централа 2 трябваше да спре, в случай че енергийният министър не беше издал заповед за включването му на регулярния пазар с несъмнено количество. Комплексът има доста проблеми, само че излиза, че този, който е най-нужен е и най-задлъжнял. ", добави той. 

" Ние си даваме сметка, че през Плана за възобновяване и резистентност и средствата през Фонда за обективен преход е единственият късмет да забележим бъдещето на комплекса " Марица-изток " и бъдещите райони. Ние държим газопроводът да има еднакъв достъп с изключение на до " Мини Марица-изток " да стигне и до Топлоелектрическа централа " Бобов дол ", приключи Димитров. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР