Чешкият център в София изпрати писмо, което директно хвали работата

...
Чешкият център в София изпрати писмо, което директно хвали работата
Коментари Харесай

Чехи не могат да прежалят ексшефа на Старинен Пловдив Бого...

Чешкият център в София изпрати писмо, което непосредствено хвали работата на някогашния шеф на ОИ „ Старинен Пловдив” Богомил Грозев и изрича страдание, че институцията губи подобен „ кадърен управител и културен двигател”. Писмото е адресирано до кмета Здравко Димитров. Подписано е от шефа на Чешкия център Дагмар Остранска.



В посланието си тя напомня, че тази година центърът е осъществил две огромни културни събития взаимно с пловдивската институция.

„ Сътрудничеството с господин Грозев беше на професионално равнище и доста правя оценка, че точно той отговаряше за ръководството на ОИ „ Старинен Пловдив”, са единствено част от хвалбите в посланието.

Писмото е изпратено през вчерашния ден, а през днешния ден Богомил Грозев към този момент го качи на страницата си във Facebook.

„ Когато получиш самопризнание на толкоз високо равнище, може да си още по-удовлетворен от работата си!”, написа Грозев.

Марица.бг напомня, че той бе назначен без конкурс за началник на най-престижната културна институция в града през февруари предходната година.



Преди два месеца община Пловдив разгласи, че ще организира конкурс за длъжността, като за нея се изисква филантропично обучение, а Богомил Грозев е випускник на Геоложкия университет в София.

Преди месец документите за състезанието бяха изпратени за утвърждение в Министерството на културата. Оттам се чака да ги върнат с утвърждение или с спомагателни рекомендации за изискванията му.

Богомил Грозев напусна института без да изясни дали счита да се кандидатира за поста. И загатна на страницата си, че може да стартира нещо друго в Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР