Как ГЕРБ/СДС върна реалната политика за хората, защо коалицията няма

...
Как ГЕРБ/СДС върна реалната политика за хората, защо коалицията няма
Коментари Харесай

ГЕРБ/СДС - Варна пред младежи: Коалицията няма да е на резервната скамейка! Без нея няма как да се излезе от турбуленцията!

 Как ГЕРБ/СДС върна действителната политика за хората, за какво обединението няма да е на аварийна пейка и без нея няма по какъв начин да се излезе от турбуленцията, в която ни вкараха останалите политически играчи и служебният кабинет? Дали политиката е занятие с предупреден неприятен край? На тези и още доста други въпроси на младежите във Варна отговаряха лидерът на варненската листа на ГЕРБ/СДС проф.д-р, най-успешният здравен министър в изискванията на международна пандемия, лидерът на листата в Бургас известният писател-сатирик и ефирен и киносценарист Любен Дилов и най-популярният състезателен министър през последните два мандата в държавното управление на.

Срещата в радио Варна откри кметът и регионален координатор на ГЕРБ/СДС –Варна, като прикани за почтен, открит и сериозен диалог.

Проф.д-р напомни за най-тежките месеци в изискванията на коронавирус, на митинги и съмнение и по какъв начин е приел предизвикването да стане здравен министър. " Бяхме доста упреквани по какъв начин сме плашили хората, само че във страните в Западна Европа виждаха апокалиптични картини. Имаше ги и тук, само че не ги показахме, а през октомври ноември, декември беше ужасно, само че трябваше да държим хората спокойни, с цел да ни имат вяра и да печелим всеки ден по една дребна победа в една точка в страната. Едновременно с това 50 % от хората споделяха няма подобен вирус, вие лъжете, в това число и сегашният здравен министър,който ни обясняваше, че сме ненормални и би трябвало да ни съди Световен арбитражен съд “.

" Разумен живот във Варна, Бургас и България ще има и след 11 юли, тъй като в този момент не е доста рационален. ГЕРБ, Съюз на демократичните сили и Гергьовден оферират контракт за развиване на страната в една по-нормална и добра вероятност. Но още веднъж влязохме в една турбуленция, като при Тройната коалиция, проблем, подбуден от няколко политически играчи и главният състезател е Радев. За първи път в историята на България имаме президент, който от средата на мандата си е кандидат-президент за втори мандат. Никога не е имало президент, който да разцепи на две, на три, на четири българското общество и да ръководи без парламент и без надзор. Борисов е най-дълго управлявалият министър председател, само че и Майка Тереза да беше управлявала 13 години, половината от хората щяха да й кажат " махай се “. Борисов е министър председател, който демонстрира историческата вероятност и тъжното е, че в България няма политик, който да каже, че ще продължи предшественика си “, сподели

Любен Дилов.

" Не сме били в подобен вид политически борби. Срещу нас няма диспути, няма политически хрумвания, против нас има партии, които са функционалност на олигархическия капитал. Има някакъв формат на държавно управление, което е шпицкоманда против министрите на ГЕРБ. Служебният кабинет изобщо не се занимава с проблемите на страната и поражда въпросът има ли водач самолетът през последните 45 дни “, сподели.

" Компот от леви хрумвания “ е това, което прави тъй наречените градска десница и се държи нападателно, когато не е показана в Народното събрание, сподели Любен Дилов. Той разяснява, че Има Такъв Народ не е партия, която се бие против другите партии, а който гласоподава за Слави или за обществения му облик, който си е основал, избира Тошко. Хората, които поддържат Има Такъв Народ, получават Движение за права и свободи, тъй като двете обединения са в извънреден синхрон и си подават топката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР