В унисон със стратегията си за ускорено дигитализиране на основни

...
В унисон със стратегията си за ускорено дигитализиране на основни
Коментари Харесай

ОББ стартира предлагането на Систематичен инвестиционен план изцяло дигитално чрез ОББ Мобайл

В унисон със тактиката си за ускорено дигитализиране на съществени банкови и застрахователни артикули и услуги Обединена българска банка (ОББ) уголемява портфолиото си от крайни процеси, осъществявани през мобилното приложение ОББ Мобайл, като прибавя неповторимата за България опция за подписване на Систематичен капиталов проект (СИП) напълно посредством приложението.

В изискванията на изменящи се спестовни артикули от ден на ден хора търсят други възможности. За тези, които биха желали да опитат най-актуалното и в световен мащаб решение – вложението, съществува опция и то напълно цифрова. Чрез Систематичен капиталов проект в ОББ Мобайл клиентите влагат постоянно дребни регулярни суми, а в дълготраен проект получават опцията да изпълнят мечтана цел или просто да натрупат спестявания, които да употребяват в миг на потребност.

Систематичният капиталов проект се предлага за физически лица, напълно цифрово, като все още те могат да влагат във фонд ОББ Екпертийз Динамичен Балансиран с опцията сами да преценяват каква сума да заделят месечно, без да затрудняват всекидневието и комфорта си на живот. Функционалността започва с опция за вложения както в лв., по този начин и в евро.

Освен самото закупуване на СИП в ОББ Мобайл потребителите получават и редица други функционалности – наред със следенето на направената инвестиция, както и статус на съществуващия си портфейл когато и да е и непосредствено в телефона си, те имат опция за смяна в размера на месечната вноска, определената дата на вложение (удържане на определената сума), както и сметка, от която се събират вноските – всичко непосредствено през ОББ Мобайл и техния телефон.

Заявяването на Систематичен капиталов проект е следващата новаторска функционалност, която ОББ прибавя към опциите на ОББ Мобайл, измежду които към този момент попадат опцията потребителите да станат клиенти на банката, напълно цифрово, без потребност от посещаване в клон. След като смъкват ОББ Мобайл и изберат да станат клиент на ОББ през този канал наред с опцията да заявят своя СИП, потребителите получават опция още за кандидатстване за потребителски заем напълно онлайн; онлайн разплащания в лв. и валути с пръстов отпечатък за по-голяма сигурност (или лицево разпознаване) сред свои сметки, към трети лица, към бюджета; следене на баланс и придвижвания, пречистване по лични критерии, превалутиране и бъдеща дата на плащане; заявяване на дебитна карта и кредитна карта, в това число смяна на клон за приемането им; разкриване на депозит; блокиране и активиране на карти в действително време; разсрочване на покупки с кредитна карта на 3, 6, 9 и 12 вноски; вписване и гратис заплащане на битови сметки; авансово утвърден потребителски заем мОББи като непрекъсната оферта разполагаем при нужда; подписване на застраховка „ Помощ при пътешестване в чужбина “, закупуване на всички типове винетки и други.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР