С пасители, служители на полицията и пожарната издирваха днес възрастен

...
С пасители, служители на полицията и пожарната издирваха днес възрастен
Коментари Харесай

Човек изчезна в Родопите, започна издирване

С пасители, чиновници на полицията и пожарната издирваха през днешния ден възрастен мъж в Родопите, заяви за Българска телеграфна агенция дежурният от Планинската избавителна работа.

Сигналът за изчезналия 78-годишен мъж е подаден в 8,00 часа през вчерашния ден, откакто излязъл сутринта и не се е прибрал.

Веднага издирването са почнали петима спасители от Пловдив и Асеновград, през днешния ден към тях се присъединили и екипи от пожарникари и служители на реда, прецизираха от Планинската избавителна работа.

Кметският наместник на Лясково Михаела Камбарова посочи, че мъжът не е от селото, евентуално е от Асеновград. Тя допуска, че той е излязъл на разходка след Асенова цитадела и се е изгубил.

В понеделник мъжът е бил на курбан в параклис Св. „ Дух” в село Лясково. Преди 9 ч. тръгнал със собствен другар към ловджийска хижа наоколо. Около 13 часа се върнали в центъра на Лясково, покрай параклиса. Там се разделили и следите на изчезналия се губят по-късно, оповестява.

Около 15 ч. през днешния ден издирването бе прекъснато. Все още няма решение какво следва да се направи.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара От хотела в малко градче излиза командирован. - Такси! Далече ли е гарата? - На десетина километра. - Десет километра? Не можеше ли да я… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВсички сътрудници и другари на семейство Йорданови желаем на Габриел доста здраве, благополучие и сбъднати фантазии!Бебето е високо 50 см и тежи 3.500 кг.Той е избран като „ вид за безпокойствие ” и е наименуван „ Делта плюс ” " Милиардери не би трябвало да има на Земята ", пишат основателите на петициятаМладата метиска Рейчъл Зиглър ще извърши ролята на Снежанка в лайв-екшън акомодацията на класиката от 1937 г.Уиски фенове от всички краища на България, пристигна вашият моментВижте кои са тези поверияБСП ще упорства за смяна на структурата на бъдещия кабинет и основаването на особено министерство, което да дава отговор за електронното ръководство и високите технологииДжей Ло показа неповторима своя фотография и насочи благо обръщение, вижте към кого71 000 души пък ще имат покачване, по-малко от 5 на 100 на действителния размер на получаваната пенсияЧаст от разказите на хората, били край принцеса Даяна в часовете след ужасната злополука през 1997 г.Според него историческите тематики не би трябвало да бъдат аршин за приемане в ОбщносттаКак една жертва се трансформира в палач и какъв брой невидими в действителност са жертвите на домашно насилиеСъдийската организация е на мнение, че Висш съдебен съвет не е дал какъвто и да било знак, че има воля и подготвеност за водене на открит и почтен диалог " Животът на Земята може да се възвърне от огромна климатична смяна. Човечеството обаче няма да може " Има метод да махнем непрекъснатите известия за грешкаОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР