Предаването на БНТ Европейци откри изложба в градината пред Народния

...
Предаването на БНТ Европейци откри изложба в градината пред Народния
Коментари Харесай

Европейци с изложба за хората, които обичат живота и мечтаят нашироко

Предаването на Българска национална телевизия " Европейци " откри галерия в градината пред Народния спектакъл " Иван Вазов ". Експозицията ще остане до 4 юли 2021 година и показва 26 пана, на които са показани истории на триумфа.

Снимките са направени от репортерските екипи на Българска национална телевизия по време на пътуванията им в страната и в Европа. Те описват за героите на предаването от разнообразни градове и села, и забавните им планове, осъществени с поддръжката на европейските фондове.



Изложбата и цялото телевизионно премеждие нямаше да бъдат вероятни без неговия абстрактен основател и продуцент – Татяна Тасева, която освен измисля формата, само че го пази и намира десетки истории по света и у нас. Тя заразява с ентусиазма си сътрудниците от нюзрума на публичната медия и всички посвещават голяма сила на плана.



„ В очите на триумфа се чете смелостта. Трябва да си казваш, че няма невъзможни неща и да не се отказваш. Да вярваш, че можеш да постигнеш това, за което мечтаеш. С течение на времето, до момента в който подготвяхме другите истории, съвсем всеки един от героите споделяше, че всички към него са му казвали: „ Ти си вманиачен, за какво се захващаш с това! “ А в действителност тъкмо тази здравословна полуда го е довела до триумф, “ споделя Татяна Тасева.



На изложбата може да видите истории за артикули от мастикови дръвчета; преправка на шипки без никакъв отпадък; топла вода, която доближава до цялото село единствено с един клик върху екрана на телефона; произвеждане на забавни лодки и даже център за адаптиране на галактически технологии, които да се употребяват от всички нас.





Това са единствено част от разказите, които са излъчени в " Европейци ". На паната ще откриете и QR кодове, които ще ви отведат до съответното филмче.

Всички истории от " Европейци " може да откриете

Снимки: Десислава Кулелиева

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР