Ливърпул няма да освободи Мохамед Салах за участие на fлимпийските

...
Ливърпул няма да освободи Мохамед Салах за участие на fлимпийските
Коментари Харесай

Ливърпул не пуска Салах на олимпийските игри

Ливърпул няма да освободи Мохамед Салах за присъединяване на fлимпийските игри в Токио това лято. Олимпиадата в японската столица започва след месец и футболните тимове към момента завършват съставите си поради натовареното лято за клубовете. Отборите могат да включват трима играчи над 24-годишна възраст и Египет се надява Салах да убеди Ливърпул да го пусне.

„ Не желая да кажа, че е невероятно Салах да взе участие в Токио, само че е мъчно. Салах се съгласи да води олимпийския отбор по време на последния лагер на египетския тим. Свързахме се с Ливърпул да позволи на Салах да се причисли към олимпийския тим и те ни споделиха, че изчакват утвърждението на техническия щаб, само че в края Ливърпул отхвърли молбата, тъй като не желае да губи играча за началото на новия сезон, както и идващия януари по време на Купата на Африка, което ще го попречва от присъединяване в мачовете от британската Висша лига. Говорихме още един път със Салах и той ни сподели, че направи нов опит с техническия щаб и отбора, с цел да позволи казуса, и в идващите два дни ще откри метод “, сподели президентът на Египетската футболна асоциация Ахмед Мегахед за ONTime Sport.

Ако Ливърпул въпреки всичко освободи Салах, той може да не се върне в състава до 7 август – седмица преди началото на новия сезон. Нападателят ще пропусне следователно цялата предсезонна подготовка на отбора на Юрген Клоп.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР