Плевен. Миналата седмица Републиканци за България на Цветан Цветанов в

...
Плевен. Миналата седмица Републиканци за България на Цветан Цветанов в
Коментари Харесай

Владислав Николов, Републиканци за България: Не е морално народът да работи за минимална работна заплата, а един местен управник да кара коли за стотици хиляди левове

Плевен. Миналата седмица " Републиканци за България " на Цветан Цветанов в Плевен даде формален старт на предизборната акция в региона. Водачът на листата Владислав Николов показа листата от претенденти, като подчертава, че в нея са млади и нови хора, с нови хрумвания и визии за развиване на плевенския край. Това оповестиха от пресцентъра на партията .
Николов даде ясна поръчка на обвиняванията и подозренията, че " Републиканци за България " са патерица на Борисовата партия, че това не е по този начин.

“Няма по какъв начин да бъдем патерица, в случай че, сме желали да работим с ГЕРБ, щяхме да си останем в ГЕРБ, не да напущаме и да се вливаме в различен политически план. На времето ГЕРБ стартираха с хрумвания, амбициозни хора, през днешния ден към този момент няма хрумвания, няма хъс, а идейните хора мислят единствено за личния си джоб, нещо, което отвращава към този момент народа “, твърди Николов.

Според него в редица общини в област Плевен се случват извънредно странни неща, а недоволството на хората ескалира.

”Не е морално народът да работи 7 дни в седмицата по 9 - 10 часа за минимална работна заплата, а един локален властник да кара коли за стотици хиляди левове. Особено аморално е и когато общината, която ръководи да е задлъжняла, общинските лечебни заведения да са пред банкрут, а съвсем всички планове да имат наложени наказания. Това е действителната истина в общините в региона. Оказва се, че в някои общини са върнали комунизма, с цел да работиш в общината или в някое звено към общината, би трябвало да си член на партията майка. За да изпълняваш дадена социална поръчка би трябвало да плащаш % на кмета и да даваш пари за избори. Хората от региона би трябвало да преценяват желаят ли това нещо да продължава в бъдеще и локалният бизнес да бъде рекетиран по този метод “, добавя Николов.

" Според тях е извънредно време да се даде път на младите и амбициозни хора, да се извърши данъчна проверка на всички общини и сегашни и някогашни народни представители, тъй като в последните няколко години, съгласно данъчните им заявления са забогатели до безбожност.
Кандидатите за народни представители ще продължат да работят и след изборите, като демонстрират по места проблеми от обитаеми места в региона и ще спомагат за тяхното разрешаване ", показват още от " Републиканци за България ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР