Новоназначеният шеф на Държавен фонд Земеделие Борис Михайлов е оправдан

...
Новоназначеният шеф на Държавен фонд Земеделие Борис Михайлов е оправдан
Коментари Харесай

Антон Кутев: Новият шеф на ДФ Земеделие е оправдан по всички обвинения

Новоназначеният началник на Държавен фонд " Земеделие " Борис Михайлов е оневинен по всички обвинявания. Tова заяви на брифинг представителят на служебното държавно управление Антон Кутев.

По-рано през днешния ден предходните ръководещи от ГЕРБ споделиха, че новоназначеният началник на Държавен фонд " Земеделие " е разследван за данъчни закононарушения.

" Да, против него са водени каузи, през 2008 г, само че наказателното произвеждане е прекъснато. Водени са каузи, само че са завършили. Това е първа сага, през 2013 година Михайлов завежда дело против прокуратура, осъдил е прокуратурата за това, което му е породено за десетки хиляди левове. Следващият документ е изпълнителен лист - 45 000 лв. да се изплати от прокуратурата. Всички тези нещо сътрудниците от ГЕРБ ги знаят ", сподели Антон Кутев.

Обвиненията са безусловно политическа форма. Не са избрали правилния човек, добави той.

Опитах се да понижа корупцията и с помощта на това бях нападнат. Сега се пробвам да отстрани корупцията във Фонд " Земеделие ", съобщи самият Михайлов.

„ През 2004 година се пробвах да понижа корупцията в данъчната система, с помощта на което бях задържан “, сподели той. „ След като през днешния ден за следващ път се пробвам да понижа корупционните схеми във Фонд „ Земеделие “, още веднъж ГЕРБ ме нападат и ми нанасят репутационна вреда. При всички положения всички каузи, които завоювах дотук, са ясно доказателство за моята непорочност “, акцентира Борис Михайлов.

Той уточни, че с интерес ще следи по какъв начин някои „ господа “ от ГЕРБ ще се пазят в съда в бъдеще. „ Оттук нататък ще си диря правата в съда “, сподели Михайлов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР