Н овините на NOVA са най-използваният източник на информация в

...
Н овините на NOVA са най-използваният източник на информация в
Коментари Харесай

Новините на NOVA са най-предпочитаният източник на информация според института „Ройтерс“

Н овините на NOVA са най-използваният източник на информация в България. Това демонстрират данните от годишния отчет на Института за проучване на публицистиката „ Ройтерс” към университета в Оксфорд.

Най-предпочитаният източник за достоверна информация в интернет е новинарският уебсайт nova.bg, се показва още в отчета. На трето място се подреждат генерираните вести в уеб страницата на водещата българска е-поща abv.bg.

За Нова Броудкастинг Груп

Нова Броудкастинг Груп e една от най-големите мултиплатформени медийни и софтуерни компании в България, част от водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа Юнайтед Груп. Развива се извънредно динамично и предлага огромно многообразие от телевизионни канали, радио станции, уеб страници, цифрови платформи и печатни издания. NOVA е модернист в програмирането и пионер в налагането на доста интернационалните формати у нас. Зад посланието “Довери се на опита” стоят одобрени публицисти с задачата да осведомят обективно. Подкрепата на българските филми и сериали се трансформира в запазена марка на компанията, а авторските уеб продукции и видео планове допълват богатото портфолио на групата.

За Нетинфо

Нет Инфо е българска цифрова медийна и софтуерна компания, част от Нова Броудкастинг груп, която доближава до 80% от интернет потребителите в България, съгласно данни на Гемиус за м. май 2021г. В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани уеб сайтове - АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и други, както и платформите за разпространяване на неповторимо видео наличие Vbox7 и NovaPlay – извънреден достъп до телевизионни сериали, риалити формати и излъчвания. Нет Инфо дава висококачествено наличие, новаторски цифрови артикули и опция за подвижност за потребителите във всеки един миг от всекидневието им.

Бърз достъп до най-важните вести обезпечава и мобилното приложение на NOVA – за, за и за.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
2 коментара От хотела в малко градче излиза командирован. - Такси! Далече ли е гарата? - На десетина километра. - Десет километра? Не можеше ли да я… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДесетки бебета от типа Хавайски късоопашати калмари (Euprymba scolopes) обитават в космоса, вижте каква е причинатаМинистърът на районното развиване и благоустройството даде брифинг след митинг на жители пред МСМладата метиска Рейчъл Зиглър ще извърши ролята на Снежанка в лайв-екшън акомодацията на класиката от 1937 г.Уиски фенове от всички краища на България, пристигна вашият миг " Балканската обсада е това, което би трябвало да се деблокира ", написа електронно издание Albanian PostБСП ще упорства за смяна на структурата на бъдещия кабинет и основаването на особено министерство, което да дава отговор за електронното ръководство и високите технологииДжей Ло показа неповторима своя фотография и насочи благо обръщение, вижте към кого71 000 души пък ще имат покачване, по-малко от 5 на 100 на действителния размер на получаваната пенсияЧаст от разказите на хората, били край принцеса Даяна в часовете след ужасната злополука през 1997 г.Според него историческите тематики не би трябвало да бъдат аршин за приемане в ОбщносттаМъжът е задържанСъдийската организация е на мнение, че Висш съдебен съвет не е дал какъвто и да било знак, че има воля и подготвеност за водене на открит и почтен разговорТо е настанено в поделение по неврохирургия " Животът на Земята може да се възвърне от огромна климатична смяна. Човечеството обаче няма да може " Един от най-големите сухоземни бозайници е завършил еволюцията си като джуджеЕдна от обединенията счита, че има „ голям брой изказани и недоказани изказвания и изказвания “От мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР