Новоназначеният шеф на Държавен фонд Земеделие Борис Михайлов е оправдан

...
Новоназначеният шеф на Държавен фонд Земеделие Борис Михайлов е оправдан
Коментари Харесай

Кутев: Новият шеф на ДФ Земеделие е оправдан по всички обвинения, ГЕРБ не са избрали верния човек

Новоназначеният началник на Държавен фонд " Земеделие " Борис Михайлов е оневинен по всички обвинявания, заяви представителят на служебното държавно управление Антон Кутев.

По-рано през днешния ден предходните ръководещи от ГЕРБ споделиха, че новоназначеният началник на Държавен фонд " Земеделие " е разследван за данъчни закононарушения.

Да, против него са водени каузи, през 2008 г, само че наказателното произвеждане е прекъснато. Водени са каузи, само че са завършили. Това е първа сага, през 2013 година Михайлов завежда дело против прокуратура, осъдил е прокуратурата за това, което му е породено за десетки хиляди левове. Следващият документ е изпълнителен лист - 45 000 лв. да се изплати от прокуратурата. Всички тези неща сътрудниците от ГЕРБ ги знаят, сподели Антон Кутев.

Обвиненията са безусловно политическа форма. Не са избрали правилния човек, добави той.

Според Кутев, Тома Биков и Томислав Дончев от ГЕРБ доста добре знаят какви са били правосъдните саги на сегашния началник на ДФЗ Борислав Михайлов.

Доколкото видях записа, Тома Биков с безмълвното подпомагане на Томислав Дончев са задали един куп въпроси, на които те явно имат отговор. Въпросите касаят шефа на Фонд " Земеделие " и това дали против него са водени каузи, дали е бил следствен и така нататък Те доста добре знаят от това, което споделят, каква е истината.

" Те просто се пробват, нямайки други принадлежности, да накалят, който могат. Пожелавам им идващия път да са по-старателни в опитите си. Това не е опит да бъдат потребни ", акцентира представителят на служебното държавно управление.

 Снимка: Булфото

Опитах се да понижа корупцията и с помощта на това бях нападнат. Сега се пробвам да отстрани корупцията във Фонд " Земеделие ". Сега ще си диря правата пред съда, съобщи самият Михайлов.

 Снимка: Булфото

Очаквайте детайлности.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР