Кадър Кадър Royal Navy и За дезинформация и фалшиви новини обявиха от Кралския

...
Кадър Кадър Royal Navy и За дезинформация и фалшиви новини обявиха от Кралския
Коментари Харесай

Кралския флот на Великобритания: Руснаците лъжат. Не са ни обстрелвали, никакви бомби не са хвърлени на пътя ни

Кадър Кадър Royal Navy и

За дезинформация и подправени вести обявиха от Кралския Военноморски сили на Англия изказванията на Русия, че нейни патрулни катери са обстрелвали британския унищожител Defender край крайбрежията на Крим.

" Корабът на Кралските военноморски сили прави " почтен " преход през украински териториални води в сходство с интернационалното право. Смятаме, че руснаците са провеждали артилерийско обучение в Черно море и са предизвестили авансово морската общественост за своята активност. Никакви изстрели не са били ориентирани към HMS Defender и не признаваме изказванието, че на пътя му са били хвърлени бомби ", се споделя още известието на английското министерство, съобщи  

В 12:23 ч. ескадреният миноносец HMS Defender напуща водите, които Русия си присвои след анексирането на полуостров Крим, който беше част от Украйна. 

Според интернационалното законодателство териториалните води са до 12 благи. От системите за следене на морски съдове се вижда, че в случай че корабът изобщо е навлязал в съветски води, това е било минимално.

Defender е един от двата кораба на НАТО, които влязоха в пристанището на Одеса на 18 юни.  Другият е фрегатата HNMLS Eversten F805 на холандските военноморски сили.

На борда на HMS Defender в Одеса министърът на отбранителните поръчки на Обединеното кралство Джереми Куин и украинският заместник-министър на защитата Олександър Миронюк подписаха меморандум за планове за морско партньорство сред английския индустриален консорциум и украинските военноморски сили. Меморандумът планува взаимно планиране и строителство на военни кораби в Украйна и Обединеното кралство, както и построяването на две украински военноморски бази.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР