Рая Пеева напусна гаджето си - подсъдимия Явор Бахаров, който

...
Рая Пеева напусна гаджето си - подсъдимия Явор Бахаров, който
Коментари Харесай

Рая Пеева окончателно би шута на Явор Бахаров

Рая Пеева напусна гаджето си - подсъдимия Явор Бахаров, който беше заловен да кара пийнал и надрусан предишния февруари в Банско, разбра HotArena.

Слуховете гласят, че артистът почнал да протяга ръка на русокоската в прояви на ревнивост, а тя си събрала багажа и го напуснала. Не е ясно дали краткотрайната им разлъка няма да е дефинитивна, тъй като те са се карали нееднократно, само че тя постоянно се е прибирала при него. Този път обаче нещата наподобяват съществени и не се знае дали Рая ще му елементарни. Според нейни сътрудници от " Преди обед " преди седмица тя изглеждала много смутена, разочарована и засегната, само че не изпаднала в детайлности на какво се дължат персоналните й драми. 

Явор нееднократно е признавал за своите проблеми с неконтролируемата експанзия, поради които посещава психолог от две години. Името му се забърка в куп кавги, като най-грандиозният е от предишния февруари, когато го хванаха да кара надрусан и пийнал в Банско. Той получи ефикасна присъда за отнемане от независимост за година, само че апелира. Делото към този момент няколко пъти се отсрочва и към момента не е ясно дали артистът ще излежи наказването си. Той даде обещание пред съда, че ще загърби остарелия си метод на живот и ще тръгне по нов път благодарение на сътрудници артисти и на приятелката си. 

До скоро Явор снима на морето втория сезон на " Съни бийч ", от където беше на косъм да изхвърчи поради свадите. Оказа се, обаче, че таман те предизвикат вниманието на фена и подвигат рейтинга на продукцията, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР