Кадър Royal Navy ЛГБТ знамена с дъга бяха издигнати за поредна година

...
Кадър Royal Navy ЛГБТ знамена с дъга бяха издигнати за поредна година
Коментари Харесай

Кралския флот на Великобритания развя флага на ЛГБТ общността в дома на ядрените подводници

Кадър Royal Navy 

ЛГБТ флагове с дъга бяха издигнати за поредна година в две от най-важните бази на Кралския флот на Англия. 

В дома на нуклеарните подводници в HMNB Clyde, по този начин и в Royal Naval Armamet Depot (RNAD) Coulport, с цел да отбележат месеца на прайда.

Знамената се издигаха от основните мачти в Clyde от утринните часове до вечерния залез и двете ще се веят до неделя.

Целта е да се подсигурява, че работното място в Clyde е среда, която разрешава на всеки човек идентична опция да осъществя своя капацитет и да подсигурява, че това е общественост, към която всеки се гордее, че принадлежи и се усеща част от нея.

Кери Брабендър, ръководител на комисията сподели: „ Радвам се, че тази година още веднъж можем да развеем дъговото знаме. Важно е да отпразнуваме прайда, да покажем поддръжка на LGBT общността и да подкрепим включването на целия личен състав, като подсигурява, че сътворяваме работно място, където целият личен състав се усеща подсилен, с цел да донесе същинското си аз на работа “.



Знамената, които се веят през днешния ден, имат шест цвята, които съставляват: алено за живот, оранжево за излекуване, зелено за природа, индиго за успокоение и най-после виолетово, представляващо духа.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР