Рийзхана Уилямс от Денвър, щата Колорадо, е трябвало да роди

...
Рийзхана Уилямс от Денвър, щата Колорадо, е трябвало да роди
Коментари Харесай

Направиха 13 шева на лицето на бебе след секцио

Рийзхана Уилямс от Денвър, щата Колорадо, е трябвало да роди по натурален метод, само че минути след влизането в родилна зала плодът се завърта по този начин, че се постанова незабавно секцио. Лекарите са спрели да чуват сърдечните тонове на момиченцето и е трябвало да се работи доста бързо.

По време на интервенцията обаче лявата буза на детето, кръстено Киани, е порязана на 13 места. Сега момиченцето е с шевове, а след време ще му бъде направена пластична интервенция.

Родителите на Киани са доста смутени и са почнали да събират средства в GoFundMe, с цел да наемат юрист и да съдят болничното заведение.

Медиците настояват, че лицето на Киани е било доста покрай плацентата и това е повода за пострадванията. „ Нашият екип прави всичко допустимо за опазване живота на родилките и бебетата по време на раждане “ – се споделя в изказване на болничното заведение.

Порязванията по лицето на бебето по време на Цезарово сечение са необичайност, само че въпреки всичко се случват, разясняват тематиката пред списание „ Пийпъл “ самостоятелни специалисти.

Още потребна информация за раждането със секцио може да намерите на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР