Популярното по целия свят детско шоу Улица Сезам също демонстрира толерантност към ЛГБТ

...
Популярното по целия свят детско шоу Улица Сезам също демонстрира толерантност към ЛГБТ
Коментари Харесай

„Улица Сезам" представи първото си еднополово семейство

Популярното по целия свят детско шоу " Улица Сезам "  също показва приемливост към ЛГБТ общностите, оповестяват международни медии. В последният епизод на предаването бяха показани нови участници - семейство от двама мъже и тяхната щерка.

Предаването се излъчва точно през юни, който е разгласен за месец на Прайда. Това се случва за пръв път в 51-годишната история на емблематичното детско шоу.

Новите герои са Дейв и Франк и дъщеричката им Миа, които са последните жители на " Улица Сезам “. Те са показани на Голямата птица на изненадващо съседско празненство.

Един от бащите на Миа разяснява, че в шоуто има най-различни фамилии. " Но, това, което прави фамилията същинско е любовта, която изпитваме един към друг`, споделя Дейв, който е брат на Нина.

" За мен е чест да вземам участие в подготовката на този епизод, който е нещо изцяло ново за  " Улица Сезам. Любовта е обич и ние сме доста щастливи да приветстваме новото семейство на нашата улица ", разкрива един от продуцентите на предаването.

Те считат, че този епизод на шоуто ще изпрати  " доста значимо послание към децата и техните родители, че любовта и разбирането са най-важните съставки на семейството “.

Към този миг не се планува главните персонажи Бърт и Ърни да сключат еднополов брак, показаха още основателите на " Улица Сезам ". Двамата са екранни партньори вече половин век и са известни със своите дуети, в които пародират известни реализатори.

Куклените герои обитават една спалня, само че спят в обособени кревати.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР