Европейската комисия втвърди драстично тона срещу Унгария заради приетия закон,

...
Европейската комисия втвърди драстично тона срещу Унгария заради приетия закон,
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен за хомофобския закон в Унгария: Това е срам

Европейската комисия втвърди фрапантно тона против Унгария поради признатия закон, забраняващ просветителни стратегии с полемики за хората с друга полова ориентировка.

Спорните текстове доведоха до огромни митинги в Будапеща.

Председателят на Еврокомисията Урсула фон дер Лайен дефинира закона като позор за Унгария, в цялостен прорез с неотменими европейски полезности.

„ Унгарският закон е позор. Няма да вършим компромис. Ще употребявам всички сили на Комисията, с цел да осигуря, че правата на европейските жители са обезпечени без значение кой какъв е и къде живее “, разгласи Фон дер Лайен.
Унгарският министър председател Виктор Орбан анулира пътуването си до Мюнхен за днешния футболен мач сред Германия и Унгария.

Вчера Европейската футболна централа не позволи стадион „ Алианц Арена “ да бъде осветлен в цветовете на дъгата, който е признакът на ЛГБТ общността. Обяснението – европейското състезание да не става сцена на политически въпроси.

В обществените мрежи медии, известни персони и футболисти смениха своите профилни фотоси с отличителните цветове.

Започна и трескава организация публиката тази вечер в „ Алианц Арена “ сама от трибуните на стадиона да озари цветовете на дъгата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР