"Спаси София" ще подкрепи 9 кандидати за депутати от Демократична

...
"Спаси София" ще подкрепи 9 кандидати за депутати от Демократична
Коментари Харесай

Спаси София подкрепя на 9 канидати за депутати от ДБ

"Спаси София " ще поддържа 9 претенденти за депутати от Демократична България в столицата. Това са Владислав Панев, Елисавета Белобрадова, Борислав Сандов, Димитър Димитров, доктор Александър Симидчиев, адв. Петър Славов, Илина Мутафчиева, адв. Иван Велов или Тома Белев. Според организацията това са хора, които през годините са се потвърдили с работата си за по-добра София.

„ С всеки от тях сме работили за възстановяване на живота в обичания ни град. Например, дружно с Д-р Симидчиев сме се борили за по-чист въздух и понижаване на замърсяването в столицата, с Илина Мутафчийска пък сме работили за промотирането на юношески политики, а с Петър Славов за бистрота в столичното ръководство “, изясняват от неправителствената организация.

“Искам ясно да подчертая, че Спаси София не става част от обединението Демократична България. Подкрепяме тези претенденти изцяло безкористно и с убеждението, че единствено качественото обединяване не на гласове, а на хората, с техните познания, потенциал, старания и сила могат да изведат София и България на правия път, безапелационен е Борис Бонев, самостоятелен общински консултант.

„ От "Спаси София " бяхме поканени да излъчим депутати, само че не го направихме, тъй като сме уверени, че всеки би трябвало да взема решение проблемите, за които е най-подготвен и най-полезен за обществото. Оставаме изцяло отдадени на София, тъй като градът е нашата пристрастеност, а той има толкоз доста проблеми за решение. “ – добави Борис Бонев.

„ Изключително значимо е да се подчертае, че не става дума за партийни сделки, а за поддръжка на съответни персони, които считаме че имат нужните познания и интегритет и почтено биха защитавали ползите на жителите в Народното събрание. Съставили сме и лист от 10 най-неотложни за смяна закона, които да оказват помощ за решаването на проблемите на София. Сред тях са промени в закона за културното завещание, с цел да бъдат предпазени старите здания на София, за устройство на територията за прекъсване на презастрояването, както и този за атмосферния въздух, с цел да се подсигурява, че столицата ни най-накрая ще може да диша. Също по този начин ще търсим поддръжка от страната при отчуждаването на парцели в паркове, финансовата децентрализация на общините и прехвърлянето на държавни парцели, които не се употребяват, като басейна Червено знаме, във притежание на Столичната община “, декларират от "Спаси София ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР