Днес, 23.06.2021 г., в гр. София главният прокурор на Република

...
Днес, 23.06.2021 г., в гр. София главният прокурор на Република
Коментари Харесай

Гешев обсъди с главния прокурор на Турция въпроси от взаимен интерес

Днес, 23.06.2021 година, в гр. София основният прокурор на Република България Иван Гешев и основният прокурор на Република Турция Бекир Шахин организираха работна среща, оповестиха от държавното обвиняване.

В хода на диалозите бяха разисквани въпроси от съвместен интерес. Подчертано бе и отличното оперативно взаимоотношение и съдействие по наказателноправни въпроси сред прокуратурите на България и Турция, противодействието против проведената престъпност и битката с противозаконната миграция.

Главният прокурор на Република Турция Бекир Шахин е на посещаване у нас за присъединяване във Втория работен конгрес на основните прокурори на Балканските страни на тематика „ Ролята на прокуратурата за одобряване на върховенството на закона ".

Първият организационен конгрес се организира през 2019 година в Измир, Република Турция. Целта на основаването му бе стимулиране на съдействието и взаимоотношението сред прокуратурите на Балканските страни посредством провеждането на регулярни срещи и продан на положителни практики.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР