За трета поредна година Xiaomi e в списъка като отбелязва

...
За трета поредна година Xiaomi e в списъка като отбелязва
Коментари Харесай

Xiaomi е на 70-о място в Топ 100 на най-ценните брандове в света за 2021

За трета поредна година Xiaomi e в листата като отбелязва 50% нарастване на цената на марката, спрямо предходната година съгласно Kantar

Глобалният софтуерен водач Xiaomi разгласи, че е на 70-о място в класацията на Kantar BrandZ за Топ 100 най-ценни световни марки за 2021 година, което е с 11 позиции по-нагоре в класацията, спрямо предходната година, със стойност на марката 24.8 милиарда щатски $ (с 50% нарастване на годишна база). За трета поредна година годишната ранглиста включва Xiaomi като една от 100-те най-скъпи марки в целия свят, което е доказателство за задачата на Xiaomi да основава безусловно невероятни артикули на обективни цени, с цел да разреши на всички хора по света да се радват на по-добър метод на живот посредством новаторски технологии.

Постоянният блян на Xiaomi към новаторски технологии и нововъведения образува основата и на развиването, и растежа на компанията. Това разрешава даването на по-голяма издръжливост, благоприятни условия за super-fast зареждане и по-солидна продуктивност на продукта. Тези нововъведения са доказателство за непрекъснатите старания за проучване и разширение на границите на софтуерните нововъведения. През април т.г. Boston Consulting Group отдаде самопризнание на цялостната отдаденост на Xiaomi за нововъведения като дефинира Xiaomi за една от „ Най-иновативните компании 2021 ". Това е и четвъртият път, когато Xiaomi влиза в този лист.

Xiaomi е измежду първите пет марката в категория „ потребителски технологии " на Топ 100 най-ценните марки в света, благодарние на доверието и поддръжката на Mi почитателите и потребителите по целия свят. В своите изследвания Kantar BrandZ употребява водещи в сектора оценки на марките, дружно с изследвания на най-обширните проучвания на пазарната стойност на марката в света: съвсем 4 милиона потребителски изявленията обхващащи 18,500 марката в 512 категории на 51 пазара.



През месец март бе показана нова „ жива " корпоративна образна еднаквост на марката, която сплотява дизайнерската идея „ Alive ". Този нов брандинг има за цел в допълнение да укрепи позицията на Xiaomi в премиум сегмента, като в същото време увеличи и осведомеността на аудиторията за марката посредством новото динамично лого. „ Живата " идея („ Alive " ) е резултат от посоката на мислене и отговора на Xiaomi към повратната точка в ерата на интелигентната взаимосвързаност. Xiaomi слага началото на ново десетилетие, като уголемява наличието си както в всеобщия, по този начин и в премиум сегмента, както в софтуерните, по този начин и в арт средите. Както онлайн, по този начин и офлайн. И по този метод доближава до целия свят.

Според Kantar, Топ 100 на най-ценните международни марки означи удивително нарастване на цената от 42% на година, спрямо 6% нарастване през предходната година и 7% нарастване през миналата година. Този растеж възлиза на облага от над 2 трилиона щатски $ в обща стойност на марката за световните Топ 100 и демонстрира интензивен напредък на най-големите международни марки, след разтърсванията около COVID-19.

1024x768 Normal 0 21 false false false
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР