35-годишният Владимир Наумов, който причини жестоката катастрофа с две жертви

...
35-годишният Владимир Наумов, който причини жестоката катастрофа с две жертви
Коментари Харесай

Шофьорът, убил в катастрофа двама край Пловдив - с 22 глоби за нарушения на пътя

35-годишният Владимир Наумов, който аргументи жестоката злополука с две жертви на пътя Девин - Кричим, неведнъж е глобяван по Закона за придвижване по пътищата, заяви TrafficNews.

 Двама починаха при челна злополука на пътя Девин - Кричим Виж още

От 2003 година до денят на трагичния случай на 27 юли предходната година, два пъти книжката му е била отнемана за по един месец. Освен това има 22 връчени наказателни постановления за разнообразни нарушавания. Голяма част от тях за превишена скорост в границите на града.

Инцидентът стана на пътя Девин-Кричим, минути след 18:30 часа. Тогава 35-годишният Владимир пътувал към Девин с лекия си автомобил " Ауди ". Поради несъобразена с пътния сектор скорост мъжът пропуснал завой, навлязъл в насрещното и се е блъснал челно в кемпер. В него пътували двама мъже на 66 и 57 години от Кричим. По-възрастният от тях почина на място, а лидерът бе откаран в тежко положение в болница. Въпреки напъните на медиците, той умря.

Неждет Рашидов и Давид Тисовски били неразделни другари. Двамата били буйни риболовци и постоянно ходели да " хвърлят по едно перо ". Във съдбовният ден те били до язовирната стена с кемпера на Тисовски. Именно той е бил зад кормилото на транспортното средство.

Днес Владимир Наумов за първи път застана пред съда. По време на разпоредителното съвещание бяха и околните на жертвите, които пожелаха да се конституират като частни обвинители.

Делото обаче бе отсрочено. Причина за това се оказаха неявили се наследници на умрелите. Става дума за техните внуци, които законово би трябвало да вземат присъединяване в процеса. Поради тази причина ход на делото не бе даден и се насрочи за нова дата през юли, когато всички страни ще бъдат призовани още веднъж.

В съвещанието през днешния ден бе и спътникът на Наумов, който в ПТП-то е получил телесни повреди. Николай Чавдаров, който е непосредствен другар на Владимир, отхвърли да се конституира като потърпевшо лице и изиска да не бъде страна в процеса.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР