София. Младежко събитие под мотото Споделяйте факти за наркотиците. Спасявайте

...
София. Младежко събитие под мотото Споделяйте факти за наркотиците. Спасявайте
Коментари Харесай

Младежко събитие под мотото „Споделяйте факти за наркотиците. Спасявайте животи“ ще се проведе на 26 юни в столицата

София. Младежко събитие под мотото „ Споделяйте обстоятелства за опиатите. Спасявайте животи “ ще се организира в на 26 юни пред спектакъл „ София “ в парка „ Заимов “ от 15.00 до 18.00 часа. Инициативата на столичния Превантивно-информационен център по проблемите на наркоманиите е във връзка Международния ден за битка с наркоманиите и наркотрафика. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община .

Доброволци от 7 столични учебни заведения ще насочат своите послания за здравословен метод на живот. Психолози, психиатри и обществени служащи от ПИЦ по ПН – София ще дават информация за дейностите на Центъра и опциите за включването на деца, младежи и родители в стратегиите за предварителна защита, безвъзмездна диагностика, поддръжка и лекуване.

По време на хепънинга учениците ще създават чанти, ще вземат участие в игри и ще бъдат предизвикани с викторина на тематика: Митове и действителност за използването на опиатите и зависимостите. Ще има осъществявания на група „ Звездолет “, която постоянно поддържа идеята на Столичния предпазен център.

Ще бъдат връчени документи на всички доброволци, които през миналата година са работили в региона на предварителната защита.

Подробности за самодейността може да намерите
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР