Букмейкърската компания Winbet, собственост на небезизвестния Валтер Папазки, е новият

...
Букмейкърската компания Winbet, собственост на небезизвестния Валтер Папазки, е новият
Коментари Харесай

ЦСКА с нов генерален спонсор - букмейкърската къща на Валтер Папазки ще грее на гърдите на армейците

Букмейкърската компания Winbet , благосъстоятелност на небезизвестния Валтер Папазки, е новият общоприет спонсор на ЦСКА. " Подписахме нов петгодишен контракт, който подсигурява дълготрайно партньорство. Доволни сме от професионалните си взаимоотношения досега. Уинбет става наш общоприет спонсор и тяхното лого ще бъде на лицевата страна на фланелките ", съобщи изпълнителният шеф на „ алените “ Пламен Марков.

„ Изключително се веселя, че през днешния ден реализираме това продължение на контракта с „ WinBet ”. Продължаваме с нов петгодишен контракт. Това е знак на ново бъдеще партньорство. Ние сме удовлетворени от нашите взаимоотношения и на драго сърце ги продължаваме. „ WinBet ” става наш общоприет спонсор и тяхното лого към този момент ще бъде на лицевата страна на фланелките. Това е значим знак, както за компанията, по този начин и за нас. Надявам се да продължим нашето партньорство. Това партньорство да бъде залог за израстването на компанията „ WinBet ” и за нас като футболен клуб “, разяснява Марков.

„ Що се отнася до параметрите на контракта аз няма да го разяснява. Ако желаят нашите сътрудници да го разясняват, то това е тяхно право. “

ЦСКА е финансово гарантиран. Ние ще разчитаме на новия общоприет спонсор, с цел да може този бюджет да става все по-стабилен и да удовлетворява вижданията на спортно-техническото управление и да няма проблеми с естественото действие на клуба. Присъствието на „ WinBet ” и другите ни спонсори е от извънредно значимо в тези сложни времена “, добави той.

„ Няма организации и клубове, които се биха лишили от сходна помощ. “

„ До този миг господин Ганчев не ме е упълномощавал да приказвам от негово име. Не мога изрично да кажа. На този стадий е мнението, което той сподели, а до по кое време ще продължи като период не мога да се наемам. “

„ Ние като клуб се надяваме, че господата Ганчев и Инджов, че ще останат в управлението на клуба и ще продължат финансирането на клуба. Всичко до този миг се е изплащало на време, както заплатите, по този начин и наградите на състезателите. До този миг клубът се развива по доста добър метод. Това е нашето предпочитание и цел за в бъдеще. Надявам се по този начин и да продължим “, сподели още Пламен Марков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР