Съден и арестуван за измами с ДДС ли е назначеният

...
Съден и арестуван за измами с ДДС ли е назначеният
Коментари Харесай

ГЕРБ: Арестуван и съден за ДДС измами ли е новият шеф на фонд Земеделие

Съден и задържан за измами с Данък добавена стойност ли е назначеният началник на фонд " Земеделие, попитаха от ГЕРБ.

На ексклузивен брифинг, траял едвам 2 минути, Томислав Дончев и Тома Биков оповестиха, че показват съществени разкрития за назначенията на служебния кабинет на Румен Радев.

" Лице с три имена Борис Давидов Михайлов е с импортиран обвинителен акт за документни и данъчни измами. Обвинението против него и още 6 индивида е за незаконна група.

„ Лице със същите три имена е арестувано в незаконна група, източила 15 млн. лева Данък добавена стойност през 2004 година. Въпросното лице е било арестувано в качеството му на шеф на данъчното ръководство в столичния регион " Овча купел ". Тогава е открито, че незаконната група, в която е взело участие лицето със същите имена, е плащала на лица да записват компании с фиктивна активност на тяхно име. След това новите сдружения са издавали фиктивни фактури по импорт на артикули за осъществена активност. Така компаниите са напомпвали фиктивно начисленото Данък добавена стойност за данъчни измами. Групата е вербувала данъчни чиновници, които са издавали погрешни документи. Тогава проверяващите откриват, че сдруженията са кухи компании с несъществуващи адреси. По класическа скица по-късно компаниите са прехвърляни на лица с невисок обществен статус ", сподели Тома Биков.

Лицето Борис Михайлов - разследван, задържан, съден, същият ли е, който на 10 юни тази година е назначен за изпълнителен шеф на Държавен фонд " Земеделие ", попита на собствен ред някогашният вицепремиер Томислав Дончев.



Коалиция ГЕРБ-СДС ще се яви на изборите на 11 юли с бюлетина номер 5.

Агитационен материал на ГЕРБ-СДС.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР