От 2026 година, всички нови модели, които Audi ще лансира на

...
От 2026 година, всички нови модели, които Audi
ще лансира на
Коментари Харесай

Audi : Всички нови модели ще са електромобили от 2026 година

От 2026 година, всички нови модели, които Audi ще стартира на пазара, ще бъдат оборудвани с напълно електрически задвижващи системи.

Това оповестиха от марката и показаха, че компанията последователно ще намали пазарните си оферти с класически двигател с вътрешно горене, като крайната цел е те да бъдат изцяло премахнати от портфолиото на компанията до 2033 година. Следвайки тактиката за електрификацията на цялата марка Audi, крайната цел е реализирането на една климатично неутрална единица най-късно до 2050 година.

"Не имам вяра в триумфа на възбраните. Вярвам в триумфа на технологията и иновациите ", разяснява изпълнителният директор на Audi. От компанията все пак посочват, че съответният миг на преустановяването на наличието на двигатели с вътрешно горене от портфолиото на марката е и в ръцете на потребителите и на законодателството.

За трансформацията на Audi в изцяло електрическа ще оказват помощ и доста нови пазарни оферти, като от компанията са си сложили за цел да разполагат с повече от 20 електрическия автомобил до 2025 година.

"Последният мотор с вътрешно горене на Audi ще бъде най-хубавият, който някога сме правили ", допълва изпълнителният шеф на Audi.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР