Почти всички инвеститори са убедени, че има елемент на измама

...
Почти всички инвеститори са убедени, че има елемент на измама
Коментари Харесай

Инвеститори: Криптовалутите са „отрова за плъхове”


Почти всички вложители са уверени, че има детайл на машинация в света на крипто-парите
(снимка: CC0 Public Domain)

Всеки трети огромен вложител смята, че криптовалутите са „ отрова на плъхове ”, демонстрират резултатите от ново изследване на JPMorgan, оповестено във вторник.

Банката съобщи, че всеки трети вложител, дал отговор на анкетата ѝ, смята крипто-парите за „ отрова за плъхове ”. Други 16% назовават явлението „ краткотрайна мода ”. JPMorgan организира изследването на своята 24-та конференция за макро, количествени и деривати на 11 юни.

„ Възгледът на вложителите за бъдещето на криптовалутите е доста разнопосочен ”, споделят Марко Коланович и Дубравко Лакос-Буяс, двама от най-хубавите стратези на JPMorgan, представени в обява на.
още по тематиката
Четирима от всеки петима вложители споделят, че чакат въвеждането на за криптовалутите. Почти всички (95%) са уверени, че има някакъв детайл на машинация в света на крипто-парите, излиза наяве още от анкетата.

Големият предприемач и вложител също назова криптовалутите „ отрова за плъхове ” в края на май. Според него, тази технология е „ срещу ползите на цивилизацията ”. Бъфет е на мнение, че крипто-парите нямат никаква стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР