Представителите на ГЕРБ и Тома Биков дават извънреден брифинг в

...
Представителите на ГЕРБ и Тома Биков дават извънреден брифинг в
Коментари Харесай

В брифинг, продължил 2 минути, ГЕРБ зададоха важен въпрос към служебния кабинет

 Представителите на ГЕРБ и Тома Биков дават ексклузивен брифинг в централата на партията. Брифингът пред медиите продължи едвам 2 минути. На него те оповестиха, че показват съществени разкрития за назначенията на служебния кабинет на.

" Лице с три имена Борис Давидов Михайлов е с импортиран обвинителен акт за документни и данъчни измами. Обвинението против него и още 6 индивида е за незаконна група. Лице със същите три имена е арестувано в незаконна група през 2004 година, източила милиони. Тогава е открито, че лицето е плащало на лица да записват компании с фиктивна активност на тяхно име за данъчни измами. На групата са саучаствали и данъчни чиновници, които са съдействали за връщане на Данък добавена стойност и осъществяването на изманине с Данък добавена стойност ", сподели Тома Биков.

" За в този момент имам единствено един въпрос: Лицето Борис Михайлов - разследван, задържан, съден, същият ли е, който на 10 юни тази година е назначен за изпълнителен шеф на Държавен фонд " Земеделие ", попита на собствен ред.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР