Себастиен Блан – директор Developer Experience в Red Hat –

...
Себастиен Блан – директор Developer Experience в Red Hat –
Коментари Харесай

Световни Java звезди споделят безплатно знания онлайн


Себастиен Блан – шеф Developer Experience в Red Hat – e измежду лекторите на jOnConf
(снимка: jOnConf)

Ново издание на безплатната онлайн конференция jOnConf с присъединяване на топ лектори от целия свят ще се състои в четвъртък, 24 юни, оповестиха уредниците от компанията за софтуерни разработки Dreamix и Българската Java User груп.

След сполучливото пилотно издание през предходната година основателите на jOnConf още веднъж са подготвили вълнуващо и потребно събитие за всички Java запалянковци. Конференцията ще се организира от 10 ч. на 24 юни, с.

В листата с лектори личат имената на Себастиен Блан – шеф Developer Experience в Red Hat, Никола Френкел от Hazelcast, Геррит Грунвалд – основен шеф в Azul, Йохан Вос – създател на Quantum Computing for Developers и Ивар Гримщад – Jakarta EE Developer Advocate.
още по тематиката
След повече от година обществено разграничаване провеждането на онлайн събития е отлична „ опция за свързване на зажаднелите за нови познания и умения хора ”, показа Андрей Анастасов, маркетинг управител на Dreamix.

Конференцията ще помогне и за сверяване на кариерните часовници на участниците, споделят от компанията, която развива персони и експерти в среда с другарска и отворена просвета.

Топ лекторите – Java първенци, потвърдени експерти от компании във Forbes 500, CEO, CTO и CIO – ще осведомят аудиторията на за най-новите трендове в Java и ще споделят препоръки и трикове, най-хубави практики и доста прозрения в ежедневната си работа. „ Споделянето на познания и израстването дружно като експерти са измежду нашите съществени цели ”, акцентира Анастасов.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР