Членът на Изпълнителния комитет на БФС Венцеслав Стефанов коментира вчерашната изява

...
Членът на Изпълнителния комитет на БФС Венцеслав Стефанов коментира вчерашната изява
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Бербо щял да се ядоса? Да не би пак да се откаже от България

Членът на Изпълнителния комитет на БФС  Венцеслав Стефанов разяснява вчерашната изява на Димитър Бербатов на стадион " Българска войска ". Бившият национал организира среща с представители на тимовете от София област. На нея единственият столичен тим от efbet Лига бе ЦСКА, показан от Пламен Марков. Берба съобщи че е сърдит и може да стане коренен.

" Бербатов щял да се ядоса... Олеле, майко! Да не вземе да се откаже от България отново? Явно това момче не може да разбере, че светът не се върти към него. Той би трябвало да се преценява и да почита хората. Не може да приказваш по този начин пред хората. Какъв ще станеш? Ще станеш подобен какъвто си. Това ли е спасителят? Той повтаря едни и същи банални неща - да се отдели Професионалната лига, той ще открие Америка. Хората не са елементарни, не можеш да ги заблуждаваш. Бил управлявал фондация!

Да каже какъв брой персонални пари е дал за тази фондация! Лични! С платени налози. Ние 27 години даваме персонални пари, от нашите компании, с цел да устояваме клуб с 600 деца и футболен тим, поддържаме стадион. Същото го вършат и останалите сътрудници. Правим го за бъдещето на децата. Ако някой каже, че е спечелил от футбола като е издържал футболен клуб, той е измамник. Хората не имат вяра на Бербатов, извънредно време е да го разбере. Пак дублирам - да каже какъв брой персонални пари е дал на тази фондация за тези 12 години! Да покаже с документи! Защото при нас всичко е с документи, вършат се проверки. Да забележим какво е дал той.

Застанал нашият пред хората, разхожда се по всички страни като волна птица, дай да те забележим като си толкоз неприятен. Да, беше добър футболист, само че не можеш да застанеш пред хората и да се перчиш, че можеш да се ядосаш и да станеш доста неприятен. Ами хайде стани неприятен! Всички ние даваме пари за футбола, лишаваме нашите фамилии, единствено и единствено да го има този спорт.

Това за парите от ФИФА и УЕФА, което споделя, може да го каже единствено неуведомен човек, който... Хайде да не споделям коя дума ми идва на акъла... Аз съм си споделил мнението за Димитър Бербатов към този момент. Един изменник, който се отхвърли от националния тим, беше ядосан и си потегли. Как да повярват хората на подобен човек?! Утре ще се разсърди и ще си тръгне от футболния съюз. Моите почетения към Мартин Петров и Стилиян Петров, само че с какво са потвърдили, че могат да се грижат те за стотици деца и футболисти. Това не е като да седиш в кафенето и да пиеш кафе и кола, да платиш три лв..

Много уважавах Петър Величков, само че като виждам с какъв човек се е обвързал, ми пада в очите. Не може да не вижда, че този човек няма потенциал. Бербатов в случай че имаше огромен потенциал, щеше да е на управителна служба в Манчестър Юнайтед, или най-малко в Тотнъм. Щял да се ядоса - ами ядосай се бе, дай да те забележим сърдит. Само едни и същи изречения, общи приказки. Говори: " плашат ви, късат ви документите ". Дай един подобен случай да го забележим, за какво единствено приказваш? Това са простотии.

Ако картончетата с картотеките оправят българския футбол, ще му смъква шапка. Просто би трябвало радикално да се трансформират нещата в страната, в учебните заведения. Хората, които се занимават сега в нашия футбол, са герои. Борим се с вятърните мелници като Дон Кихот. Помощ няма отникъде. Бербатов е подведен човек, меко казано. Хората го виждат какъв брой коства. Пешо Величков е сериозен предприемач, само че е избрал сакат кон ", съобщи Венцеслав Стефанов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР